کمپوت پاییزی؛ یک دسر لذیذ و دوستداشتنی

کمپوت گرم پاییزی در ظرف

اگر در پاییز به دنبال یک دسر دلپذیر از میوه‌های همین فصل هستید مجله آشپزی پخت خونه به شما کمپوت پاییزی را پیشنهاد می‌کند.

مواد مورد نیاز برای ۴ نفر جهت تهیه کمپود پاییزی

  • ۷۵ گرم یا ۶ قاشق سوپ‌خوری شکر نرم
  • ۱ بطری شربت قرمز (آلبالو)
  • اسانس وانیل
  • خلال پوست لیمو
  • ۴ عدد گلابی
  • ۲ عدد انجیر به چهار قسمت تقسیم کنید
  • ۲۲۵ گرم تمشک
  • کمی آبلیمو (آب لیمو ترش)
بازم بخونین:  طرز تهیه پای سیب دو خمیره🍎🍏😋🥧
کمپوت میوه‌های پاییزی در ظرف سبز رنگ
کمپوت میوه‌های پاییزی برای سهولت هضم غذا

روش تهیه کمپوت پاییزی

  1. شربت آلبالو را به همراه شکر داخل یک ظرف مخصوص مایکروفر ریخته، اسانس وانیل و خلال پوست لیمو را به آن اضافه کنید و داخل مایکروفر با قدرت بالا به مدت ۴ تا ۶ دقیقه بپزید. در طول مدت زمان پخت سه بار هم بزنید.
  2. گلابی را پوست گرفته از وسط نصف کنید و با قاشق بستنی دانه‌ها را بیرون آورید و سپس گلابی را داخل شربت قرار دهید و خوب به آن آغشته کنید روی ظرف را بپوشانید و در مایکروفر با قدرت بالا به مدت ۵ تا ۶ دقیقه بیزید در طول مدت زمان پخت دو تا سه بار گلابی‌ها را برگردانید تا رنگ آن‌ها یکسان شود.
  3. انجیر را اضافه کرده و در مایکروفر با قدرت بالا ۲ دقیقه دیگر بپزید تا نرم شود.
  4. گلابی و انجیر پخته را با قاشق سوراخ‌دار از شربت بیرون آورده و داخل ظرف سرو قرار دهید. سپس بر روی آن تمشک بریزید. اکنون محلول باقیمانده را بدون درپوش در مایکروفر بگذارید و با قدرت بالا به مدت ۵ تا ۷ دقیقه حرارت دهید تا حجم آن کم شده و عطر و بوی آن منتشر گردد. کمی آبلیمو به محلول بزنید تا مزه‌دار شود و آن را روی میوه ریخته و گرم سرو کنید.
بازم بخونین:  طرز تهیه مربای زرشک😍😋

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *