مربای خیار یک مربای عجیب و جالب

مارمالاد و مربای خیار

مربای خیار از آن مرباهایی است که از شنیدن اسمش حتماً تعجب می‌کنید. درست است که ما ایرانی‌ها بیشترین چیزی که با خیار درست می‌کنیم خیارشور است اما مربای خیار هم می‌تواند برای عاشقان مارمالاد و مربا جالب باشد.

این نوع مربا برای افرادی که در طول روز نیاز به تأمین قند خون دارند می‌تواند تنوع‌دهنده و خوش‌خوراک باشد.

بازم بخونین:  طرز تهیه کیک پنیر با روکش میوه؛ دستور پخت سریع و آسان با مایکروفر
مربای خیار
مربای خیار یک مربای جدید و متفاوت است

مواد لازم برای تهیه مربای خیار

  • خیار ۱ کیلو
  • شکر ۱ کیلو
  • کمی آهک
  • مقداری هل ساییده به دلخواه
  • مقداری گلاب به دلخواه

طرز تهیه مربای خیار

  1. خیارهای کوچک سبز را پوست می‌کنیم بعد در کاسه آب مقداری آهک می‌ریزیم و می‌گذاریم ته‌نشین شود.
  2. حالا آب صاف روی آن را در ظرفی دیگر می‌ریزیم و خیارها را داخل آن می‌گذاریم.
  3. بعد از ۲ روز آب آهک آن را به همان طریق عوض می‌کنیم. ۳ بار این کار را تکرار می‌کنیم تا در نتیجه خیارها ۶ روز در آب آهک بماند.
  4. بعد آن‌ها را ۲ روز ۳ بار در آب شیرین می‌گذاریم.
  5. در مرحله بعد شکر را می جوشانیم وقتی‌که قوام پیدا کرد خیارها را از آب خارج کرده و داخل شهد شکر می‌گذاریم
  6. می‌گذاریم یک شب بماند. صبح آن را بو می‌کشیم. اگر بوی آهک داد شکر روی آن را عوض می‌کنیم و دوباره شکر را قوام می‌آوریم و روی آن می‌ریزیم و کمی هل و گلاب کرده داخل مربا می‌ریزیم.
بازم بخونین:  طرز تهیه گالت سیب یک دسر دلفریب پاییزی

مربای خیار شما آماده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *