طرز تهیه پودینگ‌ ملکه؛ یک دسر لذیذ و گرم

یک ظرف پودینگ ملکه

پودینگ ملکه یک پودینگ انگلیسی لذیذ است که شاید از خوردن آن سیر نشوید. این دسر را می‌توان به شکل گرم سرو کرد پس برای فصول سرد سال می‌تواند عالی باشد. مجله آشپزی پخت خونه قصد دارد شادی و شعف را با یک دستور پخت جدید به پای سفره‌های شما بیاورد.

مواد لازم برای پودینگ ملکه

  • شیر ۵۵۰ میلی‌لیتر
  • ۲۵ گرم کره، به علاوه اضافی برای ظرف
  • ۱ عدد لیمو، رنده‌شده
  • ۱۰۰ گرم آرد سوخاری سفید تازه
  • شکر کاستر ۲۴۰ گرم (شکر کاستر ریزتر از شکر معمولی است)
  • ۴ عدد تخم‌مرغ، زرده و سفیده جدا شده
  • مربای تمشک ۶ یا ۸ قاشق غذاخوری
بازم بخونین:  طرز تهیه آشوره Aşure نوعی دسر ترکیه‌ای😋

دستور تهیه پودینگ‌ ملکه

  1. شیر را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم گرم کنید تا بجوشد، سپس از روی حرارت بردارید و کره، پوست لیمو، آرد سوخاری و ۴۰ گرم شکر کاستر را با هم مخلوط کنید. سپس به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید خیس بخورد تا مواد در مایع حل شده و خنک شوند.
  2. فر را روی ۱۸۰ تا ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف پخت یا کیک متوسط (برای مثال ۲۲ سانتی‌متر) را به کره آغشته کنید. پس از خنک شدن مخلوط پودر سوخاری و زرده تخم‌مرغ را هم زده و در ظرف پخت بریزید. به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا مخلوط مانند کاستارد کاملاً سفت شود. مربا را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم گرم کنید تا شل شود، سپس آن را کف ظرف در یک لایه نازک پخش کنید. اگر ظرف شما عمیق‌تر است، به مربای کمتری نیاز خواهید داشت. دمای فر را به ۱۶۰ تا ۱۴۰ درجه سانتیگراد کاهش دهید.
  3. سفیده‌های تخم مرغ را در یک کاسه تمیز با همزن برقی هم بزنید تا سفت شود. ۲۰۰ گرم شکر باقیمانده را کم‌کم با همزن می‌زنیم تا شکر حل شود و مرنگ (مخلوط سفیده تخم‌مرغ و شکر)‌ براق شود و صاف بماند. مرنگ را با قاشق یا لوله روی لایه مربا بریزید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر بپزید تا مرنگ طلایی و سفت شود. سپس آن را روی باقی مواد می‌ریزیم.
بازم بخونین:  طرز تهیه سالاد الویه؛ غذای ویژه مهمانی ها

پودینگ ملکه شما آماده است و بهتر است گرم سرو کنید.

جدول مواد غذایی پودینگ ملکه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *