طرز تهیه یک سالاد گیاهی متفاوت؛ سالاد کرفس سالادی نباید از دست بدهید

سالاد کرفس

سالاد کرفس یک سالاد بسیار ساده است که تمام عناصر مورد علاقه گیاه‌خواران و وگان‌ها را دارد. کرفس ترد، کشمش‌های شیرین، گردو له شده، همه در یک سس خامه‌ای با هم ترکیب شده‌اند. دقت کنید که ممکن از ترکیب مواد شیرین در آن با ذائقه ایرانی‌جماعت کمتر سازگاری داشته باشد. اما شاید یک‌بار تهیه آن بد نباشد.

بازم بخونین:  طرز تهیه تمپورا سبزیجات (ژاپنی) از سری غذای ملل

به جای کشمش زغال اخته یا خرمای خرد‌شده نیز خوب است. شما‌ این سالاد را در کنار انواع غذا می‌توانید سرو کنید یا به‌عنوان پیش‌غذا روی سفره خود بگذارید. انتخابش با شماست.

مواد لازم برای تهیه سالاد کرفس

  • ۸ ساقه کرفس (برش نازک)
  • یک‌چهارم فنجان از هر کدام: کشمش، گردو و پیاز قرمز خردشده
  • ۳ قاشق غذاخوری ماست ساده
  • ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
  • ۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب (یا ۱ قاشق چایخوری سرکه سفید)
  • نصف قاشق چای‌خوری فلفل
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک
سالاد کرفس و دیگر سبزیجات
طعم ترش و شیرین این سالاد بسیار لذیذ است

دستور تهیه سالاد کرفس

این دستور غذا به همان سادگی همیشگی تهیه یک سالاد گیاهی است. با این حال مراحل را یک‌بار برای‌تان شرح می‌دهیم:

  1. کرفس، کشمش، گردو و پیاز قرمز خرد شده را به یک کاسه اضافه کنید.
  2. حالا مقداری سس مایونز، ماست، نمک و فلفل داخل کاسه بریزید و همه چیز را با هم مخلوط کنید.
  3. همه مواد را در یک کاسه بزرگ همزن بریزید.
  4. مخلوط کنید تا همه چیز به خوبی ترکیب شود.
بازم بخونین:  طرز تهیه خوراک عدس به سبک اسپانیولی

و به همین ترتیب، شما این سالاد را درست کرده‌اید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *