طرز تهیه گالت سیب یک دسر دلفریب پاییزی

گالت سیب داخل یک ظرف برش خرده و دو تا سیب در کنارش به همراه یک لیوان شربت

گالت سیب یک کیک با تکه‌های سیب است که با شربت و مقداری خرده آجیل و خامه سرد آماده سرو شده است. حتی از شنیدن این همه مواد غذایی نمی‌توان صبر کرد تا اولین گاز از این شیرینی بی‌مثال را بزنیم. مجله آشپزی پخت خونه این دسر پاییزی اروپایی را به شما آموزش می‌دهد تا اوقات شیرینی را کنار دوستان یا خانواده سپری کنید. یادتان باشد نوع میوه داخل گالت را می‌توانید تغییر دهید و با میوه‌های هر فصل دسر آن فصل را بسازید و جلوی مهمانان خود پز بدهید.

گالت سیب زیبا داخل یک ظرف و دو ظرف برای شربت و گل زرد در کنارش
گالت سیب ظاهری دلفریب و وسوسه انگیز دارد

مواد لازم برای تهیه شربت گالت سیب

  • ۵۰ گرم شکر نرم قهوه‌ای روشن، به اضافه مقدار اضافی برای پاشیدن روی دسر
  • نصف لیمو، رنده شده و آب گرفته
  • ۱ قاشق غذاخوری آرد ذرت
  • ۱ قاشق غذاخوری شربت افرا
  • ۳ عدد سیب پوست کنده، هسته گرفته، نصف‌شده و نازک برش داده شده است
بازم بخونین:  طرز تهیه مسقطی خوراکی خوشمزه شیرازی‌ها

مواد لازم برای کیک گالت سیب

  • ۸۰ گرم فندق
  • پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد معمولی (نانوایی) ۱۲۵ گرم
  • ۱۷۵ گرم آرد سفید
  • کره ۱۵۰ گرم
  • تخم‌مرغ ۱ عدد هم‌زده شده
  • خامه دوبل، برای سرو
  • ۲۰ گرم فندق، تقریباً خرد شده برای سرو و تزئین کار نهایی
یک گالت سیب بزرگ در کنار شمع و سیب

روش تهیه دسر پاییزی در ۴ مرحله

مرحله ۱

ابتدا شیرینی را درست کنید. فندق و شکر را در غذاساز بریزید تا ریز خرد شود. آردهای معمولی و سفید، کره و کمی نمک را اضافه کنید و مجدداً هم بزنید تا همه کره مخلوط و مثل دانه‌های شن شود.

در حالی که موتور هم‌زن روشن است، ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آب سرد بریزید تا خمیر شروع به گلوله شدن کند. کمی بین انگشتان خود فشار دهید. مخلوط را روی سطح کار خود قرار دهید و برای مدت کوتاهی به شکل یک توپ ورز دهید. به شکل دایره‌ای درآورید، بپیچید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

بازم بخونین:  طرز تهیه دسر آلو و گردو؛ یک دسر عالی برای کودکان

مرحله ۲

اگر شیرینی بیش از ۳۰ دقیقه سرد شده است، قبل از رول کردن، بگذارید ۲۰ دقیقه به دمای اتاق برسد. شکر قهوه‌ای، پوست لیمو، آرد ذرت و شربت افرا را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. سیب‌ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در حالی که شیرینی را باز می کنید کنار بگذارید.

مرحله ۳

فر را روی دمای ۱۶۰ تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ورقه کاغذ روغنی به اندازه کافی بزرگ را داخل سینی فر قرار داده و با آرد بپوشانید.

سپس خمیر را به شکل دایره‌ای به طول ۳۰ سانتیمتر روی پوسته پهن کنید. هنگام چرخاندن شیرینی کمی ترک می‌خورد و خرد می‌شود، اما فقط لبه‌های آن را به سمت مرکز خمیر برگردانید تا دور آن پوشیده شود.

بازم بخونین:  طرز تهیه کیک کوچک سیب و فندق

اجازه دهید شربت اضافی مانند شما دوباره داخل کاسه چکه کند (شربت را برای بعد نگه دارید). حتماً یک حاشیه ۲ سانتی‌متری در اطراف لبه خالی بگذارید تا بتوانید به داخل برگردانید.

دسر پاییزی خوشمزه روی میز با شمع و سیب

مرحله ۴

لبه شیرینی را با مقداری تخم مرغ زده‌شده بمالید و کمی شکر قهوه‌ای اضافه روی دسر و روی فندق ها بپاشید. به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه بپزید تا قهوه‌ای طلایی شود. در همین حین، باقیمانده شربت سیب را در یک قابلمه کوچک بریزید و چند دقیقه بجوشانید تا قوام  شربت را به دست آورد. وقتی گالت پخته شد و هنوز داغ است، شربت را با قلم‌مو روی آن بمالید. اجازه دهید حداقل ۳۰ دقیقه خنک شود، سپس با خامه سرد سرو کنید.

نحوه نگه‌داری گالت سیب

گالت سیب به روشی که گفته شد تا دو روز در یخچال نگهداری می‌شود و یا در برش‌های بسته‌بندی شده تا دو ماه منجمد می‌شود.

چند نکته در تهیه گالت سیب

گالت سیب را به سلیقه خود بپزید. اگر دوست دارید شاه توت اضافه کنید، فندق را با بادام یا گردو عوض کنید.

به جای سیب می‌توانید از گلابی یا هلو استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *