طرز تهیه کرم بروله دسر فرانسوی محشر🍰😋

کرم بروله

این‌ روز‌ها دسرهای اروپایی در میان ما ایرانی‌ها طرفداران زیادی پیدا کرده است. بر خلاف برخی غذاهای اروپایی در برابر غذاهای ایرانی که به هیچ وجه نمره قابل قبول نمی‌توانند دریافت کنند دسرهای آن‌ها معمولاً خوشمزه و لذیذ است. بد نیست شما هم این نوع دسرها را در منزل تهیه کنید و ذائقه خانواده را در یک ناهار در روز گرم تابستانی یا هوای لطیف بهاری تغییر دهید. معمولاً خاطرات زیبا در کنار سفره‌های رنگارنگ به‌دست می‌آیند.

مواد لازم برای تهیه کرم بروله فرانسوی

  •  دو فنجان خامه غلیظ
  • یک‌دوم فنجان شکر دانه ریز
  • زرده تخم مرغ ۴ عدد
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • یک‌چهارم فنجان شکر گرانول (برای رویه کاراملی)
بازم بخونین:  طرز تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج یک غذای رژیمی فرانسوی
عکس کرم بروله
کرم بروله را در فنجان های زیبا سرو کنید

دستور تهیه

فر را با دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت (۱۵۰ درجه سانتی‌گراد) گرم کنید.

در یک قابلمه متوسط، خامه غلیظ و نیم پیمانه شکر گرانول را روی حرارت متوسط گرم کنید تا شکر حل شود و خامه داغ شود اما به جوش نیاید. سپس در یک کاسه جداگانه، زرده تخم‌مرغ و عصاره وانیل را با هم‌زن بزنید تا خوب ترکیب شوند.

سپس مخلوط خامه داغ را به تدریج با زرده تخم‌مرغ داخل کاسه بریزید و مدام هم بزنید. مخلوط را با یک توری الک ریز در یک پیمانه یا کاسه بزرگ صاف کنید.

بسته به اندازه آنها مخلوط را بین ۴ تا ۶ رامکین به طور مساوی تقسیم کنید. رامکین‌ها را در یک ظرف پخت قرار دهید و به اندازه‌ای آب داغ داخل ظرف بریزید تا تا نیمه‌های کناره های رامکین بالا بیاید.

بازم بخونین:  طرز تهیه مارمالاد نارنج🍊😍😋

به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بگذارید مخلوط بپزد تا زمانی که کاستارد سفت شود اما در مرکز آن کمی تکان بخورد.

رامکین‌ها را از حمام آب خارج کنید و بگذارید تا دمای اتاق خنک شوند. با پوشش پلاستیکی بپوشانید و حداقل ۲ ساعت یا حداکثر ۳ روز در یخچال قرار دهید.

وقتی آماده سرو شد، روی هر رامکین حدود ۱ قاشق غذاخوری شکر گرانول بپاشید. از مشعل آشپزخانه برای کارامل کردن شکر استفاده کنید تا زمانی که یک پوسته ترد و قهوه ای طلایی ایجاد شود.

بلافاصله سرو کنید.

کرم بروله فرانسوی
تزیین دسر خوشمزه کرم بروله فرانسوی

کالری کرم بروله

یک وعده از کرم بروله (با فرض ۶ وعده در هر دستور) تقریباً ۳۳۵ کالری دارد.

روش تزئین کرم بروله

کرم بروله معمولاً در رامکین‌های جداگانه سرو می‌شود، اما می‌توانید آن را در بشقاب دسر نیز بچینید و آن را با توت‌های تازه، یک شاخه نعناع یا پودر کاکائو تزیین کنید. برای ایجاد نمایشی دراماتیک تر، می توانید کرم بروله را در ظرف بزرگتری سرو کنید و رویه شکر را روی کل سطح کارامل کنید، سپس آن را به قسمت‌های جداگانه برش دهید. لذت ببرید!🍰😋

بازم بخونین:  آش بُرش؛ یک آش روسی برای روزهای سرد سال که باید امتحان کنید

کلمات مرتبط با طرز تهیه کرم بروله

طرز تهیه کرم بروله، کالری کرم بروله، طرز تهیه کرم بروله، کرم بروله، کرم بروله فرانسوی، طرز تهیه کرم بروله بدون فر، کالری کرم کارامل، دستور کرم بروله، دستور پخت کرم بروله، کرم بروله شف طیبه، چالش غذایی طلایی، دسر فرانسوی کرم بروله، ظرف کرم بروله، طرز تهیه کرم قهوه، دسر کرم بروله، کرم بروله بدون فر، طرز تهیه کرم بروله فرانسوی، چالش خوردن کرم دریایی، کرم بروله با شیر، چالش ترکیب غذا ایرانی، کرم بروله طرز تهیه، تهیه کرم بروله، چالش غذایی خنده دار دسر، طرز تهیه کرم بروله با شیر، کرم بروله، سایت محشر کالری، قیمت روز گرانول

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *