طرز تهیه پنیر ماسکارپونه به روش اصیل ایتالیایی

یک ظرف شیشه ای پنیر ماسکاورپونه کنار نان تست و گوجه و پنیر ماسکارپونه

پنیر ماسکارپونه تقریباً شبیه به یکی از انواع پنیر محلی است که با ترشاندن شیر عمل می‌آید. با این تفاوت که به جای شیر از خامه استفاده می‌شود. این پنیر ایتالیایی می‌تواند در دیگر غذاها به عنوان چاشنی استفاده شود. مجله آشپزی پخت خونه قصد دارد این پنیر لذیذ را برای تنوع بخشیدن به سفره‌های شما آموزش دهد.

بازم بخونین:  طرز تهیه سالاد الویه؛ غذای ویژه مهمانی ها

پنیر ماسکارپونه را می توانید در تهیه انواع دسرها مانند تیرامیسو، پاناکوتا و چیزکیک یا به عنوان چاشنی در انواع غذاها مانند پاستا و سس استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه پنیر ماسکاورپونه

  • ۵۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه (دارای حداقل ۳۵ درصد چربی)
  • ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو یا سرکه سفید
یک ظرف شیشه ای پر از پنیر ماسکارپونه

روش تهیه پنیر ماسکارپونه

  1. خامه را در یک قابمله فلزی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  2. به طور مداوم خامه را هم بزنید تا گرم شود و به دمای ۸۰ درجه سانتی گراد برسد. (از دماسنج آشپزی استفاده کنید)
  3. شعله را خاموش کنید و آبلیمو یا سرکه سفید را به خامه اضافه کنید.
  4. به آرامی و مداوم خامه را هم بزنید تا حدود ۲ تا ۳ دقیقه طول بکشد.
  5. مخلوط را در یک پارچه نخی تمیز بریزید و روی یک کاسه قرار دهید.
  6. لبه های پارچه را جمع کنید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال آویزان کنید تا آب پنیر جدا شود.
  7. بعد از این مدت، پنیر ماسکارپونه شما آماده است.
بازم بخونین:  طرز تهیه مربای به 🍏🍏

نکات

  • مراقب باشید که خامه نجوشد؛ زیرا در این‌صورت پنیر ماسکارپونه شما دانه‌دانه می‌شود.
  • پنیر ماسکارپونه را می توانید تا ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *