طرز تهیه مربای توت‌ فرنگی🍓🍓

مربای توت فرنگی

پخت مربای توت‌فرنگی در فصل بهار که در بازار تره‌بار، توت‌فرنگی فراوان یافت می‌شود بسیار لازم و واجب است. واقعاً مربای توت‌فرنگی از بهترین انواع مرباست که طبخ آن بسیار نیز ساده است.

مواد لازم:

  • توت‌فرنگی یک کیلو
  • شکر ۷۵۰ گرم
  • لیموی تازه یک عدد یا آب لیموی تازه یک قاشق غذاخوری
مربای توت فرنگی در یک ظرف قرمز رنگ
توت فرنگی ها تا زمان قوام آمدن باید روی شعله باشد

طرز تهیه

توت فرنگی ها را در یک کاسه بریزید و به آرامی شکر را داخل آن بریزید. به مدت ۱۲ ساعت یا یک شب در دمای اتاق بدون پوشش بگذارید. این فرآیند به حل شدن شکر کمک می کند، اطمینان حاصل می کند که میوه بیش از حد متلاشی نمی شود و به حفظ رنگ زنده آن کمک می کند.

بازم بخونین:  طرز تهیه ژله مرغ😋

قبل از شروع مربا، ۲ نعلبکی را در فریزر قرار دهید. مخلوط توت فرنگی را با آب لیمو در یک تابه نگهدارنده بریزید. روی حرارت ملایم بگذارید و خیلی آرام بپزید.

وقتی دیگر نمی‌توانید دانه‌های شکر باقی مانده را احساس کنید، حرارت را زیاد کنید تا مربا شروع به حباب زدن کند و به جوش بیاید. (قبل از افزایش حرارت، شکر باید کاملا حل شود، در غیر این صورت به سختی مربا گیر می کند و ممکن است حاوی تکه های شکر کریستال باشد.)

بازم بخونین:  بيسكويت جو دوسر شکلاتی؛ بیسکویت ارزان قیمت
شیشه مربا توت فرنگی
مربا وقتی آماده شد درون شیشه مربا بریزید

به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید تا مربا تمام شود، سپس حرارت را خاموش کنید. با قاشق کمی مربا روی یکی از نعلبکی های سرد بریزید. بگذارید ۳۰ ثانیه بماند، سپس با انگشت خود فشار دهید. اگر مربا چروک شد و برای پر کردن شکاف سیل نشد، آماده است. اگر نه، حرارت را دوباره روشن کنید و ۲ دقیقه دیگر بجوشانید، سپس حرارت را خاموش کرده و دوباره تست چروک را انجام دهید. تا آماده شدن تکرار کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه دیپ اسفناج یک غذای تابستانی لذیذ

از یک قاشق استفاده کنید تا هر ضایعاتی که به سطح آمده است را بشویید و آن را دور بریزید. این کار را فقط یک بار در پایان انجام دهید، نه اینکه به طور مداوم در مرحله جوشاندن، برای کاهش هدر رفتن.

پس از قوام آمدن از روی شعله آتش برمی‌داریم. وقتی سرد شد در شیشه های مربا می‌ریزیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *