مربا آلبالو یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار است که که در اواخر فصل بهار که فصل آلبالو هست، درست می کنند. این مربای بی نظیر طعم ترش و ملسی دارد و با مرباهای دیگر متفاوت است. اگر شما هم آلبالو دوست دارید، می توانید مربای آلبالو را درست کنید و به عنوان صبحانه با کره سرو می شود.
مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو
- آلبالو ۳ کیلو
- شکر
دستور پخت مربای آلبالو
آلبالوی شسته دم گرفته و بدون هسته را در ظرفی لعابی یا استیل ریخته، لابهلای آن شکر میپاشیم. میگذاریم چند ساعتی بماند، بعد روی اجاق میگذاریم. دقت کنید ته آن نسوزد.
با شعله تند زود قوام میآید. هر چه زودتر قوام آید، خوش رنگتر است. چون خیلی کف میکند و سر میرود.
در کنار مربا میمانیم و بیتوجهای نمیکنیم. اگر شربت مربا زیاد بود، شربت اضافی را جداگانه در شیشه میریزیم. شربت آلبالو را با هسته میپزیم با مقدار یک کیلو آلبالو و ۳ کیلو شکر شربتی خوش رنگ تهیه میشود.🍒🍒
کلمات مرتبط با طرز تهیه مربای آلبالو
مربای آلبالو، طرز تهیه آلوچه آلبالو، کشیدن البالو، کشیدن آلبالو، الوچه البالو، چالش غذای دریایی تند، طبع مربای البالو، طرز تهیه مربای آلبالو، مربای گیلاس، طرز تهیه مربا آلبالو