طرز تهیه مارمالاد سیب🍎🍏🥰

مارمالاد سیب 1

مارمالاد را می‌توان به‌عنوان دسر یا به‌عنوان صبحانه سرو کرد. بسیاری از مارمالاد برای روی شیرینی‌ها و کیک‌ خانگی استفاده می‌کنند. به هرحال اگر در یک خانواده زندگی‌ می‌کنید به نظر باید در یخچال شما چند مدل مارمالاد وجود داشته باشد.

دستور تهیه مارمالاد سیب

دقت کنید که برای هر کیلو سیب، نیم کیلو شکر و ۲ ورق ژلاتین لازم است.

بازم بخونین:  طرز تهیه سالاد وینگرت (vinaigrette) ایتالیایی؛ یک غذای کامل گیاهی

سیب ها را پوست کنده، چهار قاچ کرده، دانه های زاید درون آن را بیرون آورده، با یک پیمانه آب در ظرفی ریخته روی شعله متوسط میگذاریم تا بپزد. بعد از چرخ پوره رد می‌کنیم. مجدداً با شکر به ظرف بر می‌گردانیم، مرتب هم می‌زنیم، خیلی زود قوام می‌آید.

مارمالاد سیب لذیذ
مارمالاد سیب بسیار لذیذ است

یک ورق ژلاتین را در آب جوش حل نموده به آن اضافه می‌کنیم. چند جوش که زد برمی‌داریم. می‌توانیم کمی وانیل به آن اضافه کنیم. چنان چه بخواهیم رنگ سیب تیره بشود.

بازم بخونین:  طرز تهیه نان زنجبیلی با ماکروفر

پس از این که سیب را پوست کندیم می‌گذاریم مدتی بماند. اگر خواستیم رنگ خود سیب حفظ شود. بعد از پوست کندن فورا در ظرفی پر از آب سرد که چند قاشق آبلیمو نیز به آن اضافه کرده‌ایم، می‌ریزیم.🍎🍏🥰

کلمات مرتبط با طرز تهیه مارمالاد سیب

مارمالاد سیب، طرز تهیه مارمالاد سیب، طرز تهیه مارمالاد به، کیک با مارمالاد سیب، مارمالاد، عکس مارمالاد، طرز تهیه مارمالاد برای کیک، درست کردن مارمالاد سیب، طرزتهیه مارمالاد سیب، سیب نرگسی، طرز تهیه مارمالاد،طرز تهیه مارمالات سیب، مارمالات سیب، مارمالاد به، تهیه مارمالاد،تهیه مارمالاد سیب، دستور مارمالاد سیب، طرز تهیه ی مارمالاد سیب، روش تهیه مارمالاد سیب

بازم بخونین:  طرز تهیه ساندا شکلاتی؛ دسر خوش‌مزه🍰🍮😋

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *