طرز تهیه شیربرنج؛ یک دسر همه پسند

شیربرنج در یک ظرف چینی قرمز رنگ و با ظرف دارچین

هوا که نم نمک سرد می‌شود دسر‌های گرم تنها چیزی است که صبح‌ها و عصر می‌چسبد. مخصوصاً اگر قرار باشد دل را به خیابان بزنید یا از یک خیابان خیس و سرد به خانه برگردید. شیربرنج همان چیزی است که هیچ‌وقت لذت خوردن آن کم نمی‌شود چه زمستان و پاییز، چه بهار و تابستان. خصوصاً که با شیره انگور یا کنجد پوست کنده هم سرو شود. مجله آشپزی پخت خونه شما را به این ضیافت لذیذ دعوت می‌کند.

بازم بخونین:  طرز تهیه هلیم باقلا یک هلیم کاملاً گیاهی
یک ظرف شیربرنج روی میز داخل حیاط
شیربرنج را می‌تواند با افزودنی‌های مختلفی تزئین و طعم آن را تکمیل کرد

مواد لازم شیربرنج

  • یک پیمانه برنج
  • شیر چرب ۲ لیتر
  • شکر ۲ قاشق سوپ‌خوری

طرز پخت شیربرنج

  1. برنج را با قاشق چای‌خوری نمک و دو پیمانه آب می‌پزیم تا حدی که نرم شود.
  2. به تدریج شیر را اضافه می‌کنیم وقتی شیر برنج آهسته بجوشد کم‌کم جا می‌افتد.
  3. در صورت تمایل دو قاشق سوپ‌خوری گلاب و شکر می‌زنیم و وقتی از روی آتش برداشتیم نصف پیمانه خامه اضافه می‌کنیم.
  4. ریختن شیره انگور یا کنجد پوست کنده روی آن اختیاری است، اما می‌تواند طعم آن را تکمیل کند.
بازم بخونین:  طرز تهیه دسر پاناکوتا با اسپرسو ایتالیایی؛ یک دسر ایتالیایی لذیذ🥞😋

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *