طرز تهیه سوفله لیمو با توت سیاه (آشپزی با مایکروفر)

سوفله لیمو و توت

آماده کردن این دسر با ترکیب موس لیمو و سس توت سیاه با رنگ مخالف هم بسیار ساده و زیبا میباشد. برای تهیه این دسر از تمشک و توتهای دیگر نیز میتوانید استفاده کنید.

مواد مورد نیاز تهیه سوفله لیمو با توت سیاه برای۶ نفر

  • آب ۲ عدد لیمو و رنده پوست ۱ عدد لیمو
  • چند قطره اسانس وانیل
  • یک  قاشق سوپ‌خوری پودر یا ۱ ورقه ژلاتین
  • یک و دو سوم پیمانه خامه
  • ۵ عدد تخم مرغ (سفیده و زرده را از هم جدا کنید)
  • مقداری توت سیاه و برگ توت سیاه برای تزئین
  • ۱۰ قاشق سوپ‌خوری شکر نرم
بازم بخونین:  طرز تهیه بستنی سوربتو ایتالیایی؛ همان بستنی میوه‌ای خودمان

مواد لازم برای سس

  • ۱۷۵ گرم توت سیاه (تازه یا فریز شده)
  • ۳ – ۲ قاشق سوپ‌خوری شکر نرم
سوفله لیمو و توت
با توت سیاه روی سوفله را تزئین کنید

روش تهیه سوفله لیمو با توت سیاه

داخل یک ظرف کوچک مخصوص مایکروفر آب لیمو را بریزید ژلاتین را با آن مخلوط کنید و بگذارید نرم شود. سپس داخل مایکروفر با قدرت بالا به مدت ۳۰ تا ۴۵ ثانیه حرارت دهید تا کاملاً ژلاتین حل شود و مایعی شفاف به دست آید. در آخر بگذارید بماند تا خنک شود.

رنده پوست لیمو، زرده تخم مرغ شکر و اسانس وانیل را در ظرفی ریخته و آن‌قدر هم بزنید تا مخلوطی غلیظ و به رنگ کرم روشن شود.

بازم بخونین:  دستور پخت لذیذ پنکیک برای مهمانی و خانواده

سفیده‌های تخم‌مرغ را داخل ظرفی بزنید تا فرم بگیرند سپس خامه را نیز درون ظرف جداگانه‌ای بزنید تا فرم بگیرد.

خلوط ژلاتین را داخل مواد مرحله ۲ بریزید خامه زده شده و در پایان سفیده را مخلوط کنید و کمی بزنید تا رنگی روشن پیدا کند. اما توجه داشته باشید که در این مرحله باید تمام مواد با هم کاملاً ترکیب شوند سپس این ترکیب را داخل یک ظرف مخصوص سوفله به گنجایش ۱/۵ لیتر الا پیمانه بریزید و آن را ۲ ساعت فریز کنید.

بازم بخونین:  خرید باقلوا در مشهد؛ به همراه طرز تهیه باقلوای استانبولی😋😋

آماده کردن سس

داخل یک ظرف مخصوص مایکروفر شکر و توت سیاه را ریخته روی ظرف را بپوشانید و در مایکروفر با قدرت بالا به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید در طول زمان پخت دو بار هم بزنید تا محلول رقیق شود و تمام شکر داخل آن حل گردد.

اکنون آن را داخل یک الک نرم ریخته و دانه‌های توت را جدا کنید و سپس داخل یخچال بگذارید تا آماده سرو شود و زمانی که سوفله تقریباً فریز شد. اما هنوز می‌شود داخل آن قاشق را فرو کرد و از آن برداشت.

آن را با قاشق بستنی در ظرف‌های یک نفره بریزید و با برگ توت و توت سیاه تزئین و همراه با سس توت سیاه سرو نمایید.

زمان مورد نیاز ۵ دقیقه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *