طرز تهیه سالاد وینگرت (vinaigrette) ایتالیایی؛ یک غذای کامل گیاهی

سالاد وینگرت1

سالاد وینگرت سالاد ریزشده سنتی ایتالیایی دارای ترکیبی دلپذیر از انواع صیفی‌جات و پنیر است. به‌عنوان یک شام رنگارنگ به تنهایی یا پیش‌غذا با پاستا یا پیتزا سرو کنید.

در حالی که این سالاد برای سرو در کنار غذاهای مقوی مانند پیتزا، پارمزان مرغ یا انواع پاستا تهیه می‌شود، اما به اندازه کافی دلچسب است که به تنهایی هم به‌عنوان یک شام گیاهی مفصل سرو شود.

مجله آشپزی پخت خونه قصد دارد در راستای تنوع بخشیدن به رژیم غذایی خوانندگانش انواع سالاد مانند طرز تهیه سالاد وینگرت vinaigrette ایتالیایی را منتشر کند. شما می‌توانید به دنبال انواع سالاد، دسر، غذای گیاهی و… در سایت پخت خونه جستجو کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه آش گندم؛ یک وعده غذایی کامل با یک غذای گیاهی

وینگرت ایتالیایی خانگی

وینگرت را با ترکیب آب لیموی تازه، سس خردل، سرکه، روغن زیتون، شکر، پونه کوهی خشک، نمک و فلفل در یک ظرف شیشه‌ای درب‌دار درست می‌شود. چند ثانیه آن را تکان دهید تا مواد با هم ترکیب شوند و آماده استفاده شوند. شما می‌توانید سالاد وینگرت ایتالیایی را تا چهار روز در یخچال نگهداری کنید.

اگر این دستور پخت را قبلا تهیه کرده اید و در پخت و سرو آن با خانواده خاطره زیبایی دارید یا اگر در تهیه این دستور پخت نکته یا تجربه ای دارید خوشحال می شویم که در انتهای همین صفحه در بخش نظرات آن را با ما به اشتراک بگذارید.
مدیریت پخت خونه

سالاد وینگرت ایتالیایی
میتوانید فلفل دلمه ای را از رسپی سالاد وینگرت ایتالیایی حذف کنید

مواد لازم برای وینگرت ایتالیایی

  • ۱ عدد لیمو، آب گرفته
  • ۱ قاشق غذاخوری خردل
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه قرمز
  • ۲ قاشق چای‌خوری شکر
  • ۱ قاشق چای‌خوری پونه کوهی خشک
  • نصف فنجان روغن زیتون
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه و نمک
  • یک عدد کاهو خردشده
  • نصف پیاز قرمز، خردشده
  • یک لیوان قوطی نخود پخته‌شده
  • ۱ پیمانه گوجه گیلاسی، نصف‌شده
  • یک قوطی کبریت پنیر موزارلای تازه، خردشده
  • نصف فنجان فلفل دلمه‌ای ورقه‌شده
  • ۱۰ برگ ریحان تازه خرد شده
بازم بخونین:  طرز تهیه غذای تابستانی بروشتا ایتالیایی

در این سالاد ریزشده ایتالیایی ترکیبی از صیفی‌جاتی مانند فلفل دلمه‌ای کلم، بامیه بسیار می‌تواند آن را متفاوت کند. شما می‌توانید پایه سالاد را با کلم برگ یا بچه اسفناج عوض کنید و آن را به یک وعده غذایی تبدیل کنید.

روش تهیه سس سالاد وینگرت

می‌دانیم که هر سالادی سس مخصوص خود را دارد. برای سالاد وینگرت باید در یک شیشه درب‌دار، آب لیمو، خردل، سرکه، شکر، پونه کوهی، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را به مدت ۱۰ ثانیه تکان دهید تا همه مواد کاملاً با هم ترکیب شوند. چاشنی‌ها را بچشید و بر طبق میل و ذائقه‌تان تنظیم کنید.

سالاد وینگرت با آواکادو
با اضافه کردن آواکادو میتوانید طعم سالادتان را خاص تر کنید

طرز تهیه سالاد وینگرت

بازم بخونین:  طرز تهیه حلوای زنجبیلی؛ طبع گرم و طعم لذیذ

کاهو خردشده را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و با چند قاشق غذاخوری روی آن سس بریزید. روی کاهو را با پیاز قرمز، نخود، گوجه گیلاسی، پنیر موزارلا، فلفل دلمه‌ای و ریحان تزیین کنید. مواد سالاد وینگرت را قبل از سرو خوب هم بزنید و اگر دوست داشتید سس بیشتری اضافه کنید.

اگر قصد دارید این سالاد را برای بعد نگهداری کنید، توصیه می کنم آن را بدون سس نگهداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *