سلاد میگو از پرطرفدارترین سالادهای دریایی است و طرفداران غذاهای دریایی حتما چندباری آن را امتحان کردهاند. یادتان باشد میگو را میتوان بهصورت خشک شده از آجیل فروشیها و یا بهصورت کنسرو و یخ زده از خواربارفروشیها تهیه کرد.
مواد لازم برای تهیه سالادمیگو برای ۶ تا ۸ نفر
- نیم کیلو (در صورتیکه میگو خشک باشد مقدار آن ۲۵۰ گرم می شود) میگوی کنسرو یا یخ زده
- ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری آب لیمو یا سرکه
- ۲ تا ۳ عدد مغز کاهو
- یک دوم پیمانه روغن زیتون
- ۲ تا ۳ عدد تخم مرغ سفت شده (آبپز)
- گوجه فرنگی یا خیار به میزان دلخواه و سلیقه خودتون
- نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه سالاد میگو با کاهو
مرحله اول میگو اگر خشک باشد در آبجوش میاندازیم تا نرم شود و پوست آن را میکنیم و در صورتیکه تازه یا یخ زده است یک مقدار میگذاریم یخ آن باز شود. سپس پوست آن را میکنیم.
مرحله دوم بعد در آبجوش کمی نمک میریزیم و میگو را در آبجوش یکی دو دقیقه جوش میدهیم (میگو که کنسرو باشد پوست کنده و آماده است) یا میتوانید میگو را به صورت سرخ شده استفاده کنید.
مرحله سوم روغن زیتون و سرکه و کمی نمک و فلفل را مخلوط میکنیم. بعد از آن تخممرغ آبپز شده را رنده میکنیم.
مرحله چهارم میگوها را داخل ظرف می ریزیم. بعد از آن مغز کاهو را خرد میکنیم و داخل سالاد میریزیم و هم میزنیم تا تمام مواد مخلوط شوند.
مرحله پنجم حالا بعد سالاد را در دیس میریزیم و اطراف سالاد را با برگ مغز کاهو و حلقه لیموترش تزیین میکنیم. شما دستتان در تزئین باز است و به انتخاب خودتان میتوانید روی سالاد میگو را تزئین کنید.
شما میتوانید برای مزهدار کردن آن از مواد و افزودنیهای دیگری هم استفاده کنید. مثلا از تخم گشنیز، آویشن، زیتون، پنیر موزارلا.
یا در سس سالاد میگو از سرکه بالزامیک و سس خردل استفاده کنید. اینها بستگی به سلیقه شما و ذائقه افراد دور سفره دارد. مهمتر از مزه سالاد میگو دل خوش و حال خوب شما در هنگام سرو این سالاد است. سعی کنید با لبخند و بیان خاطرات زیبا و خندهدار بچگی آن را بخورید و هنگام خوردن به چشمهای طرف مقابلتان نگاه کنید تا طعم این سالاد با نگاه زیبای عزیزتان مخلوط شود.
کلمات مرتبط با سالاد میگو
سالاد میگو، سالاد میگو با کاهو، سالاد میگو و کاهو، سالادمیگو، سالاد میگو، سالاد با میگو، طرز تهیه سالاد میگو.