طرز تهیه سالاد سزار خانگی😋😋

سالاد سزار

اگر طرز تهیه سالاد سزار خانگی را می‌خوای بدونی بد نیست بدونی که این سالاد توسط سزار کاردینی (Caesar Cardini) رستوران‌داری که در شهر سن‌دیگو ایالات متحده آمریکا رستوران داشت اختراع شد. کاردینی یک ایتالیایی مهاجر بود و جالبه بدونی که این سالاد بدون قصد قبلی و با مخلوط شدن اتفاقی مواد غذایی در ظرفی به‌دست اومد.

یکی از مشخصه‌های طرز تهیه سالاد سزار استفاده از مرغ گریل‌شده یا مرغ سوخاری هست. این سالاد می‌تواند جای یک وعده غذای کامل برای‌ شما بگیرد. اگر قصد دارید یک غذای سبک را نوش جان کنید می‌توانید روی سالاد سزار حساب کنید. از طرفی این سالاد یک غذای لاکچری به‌شمار می‌رود و می‌تواند سفره‌های میزبانی شما را از میهمانان خاص‌ رنگین کند.

سالاد سزار خوب
دستور پخت سالاد سزار در بعضی کشورها بدون گوجه فرنگی است

مواد لازم برای طرز تهیه سالاد سزار خانگی

در ادامه طرز تهیه یک سالاد سزار خانگی به مواد لازم برای تهیه این سالاد اشاره خواهیم کرد:

  • یک عدد کاهوی متوسط
  • ۶ قاشق غذاخوری پنیر پارمیزان           
  • ۲ عدد نان تست      
  • ۱ قاشق چای‌خوری سس خردل             
  • ۱ عدد لیمو ترش    
  • ۲ عدد سیر
  • ۸ عدد فیله مرغ      
  • سه‌چهارم فنجان سس مایونز   
  • یک‌چهارم فنجان روغن زیتون
  • ۱ قاشق غذاخوری مغز گردو 
  • نمک و فلفل سیاه
بازم بخونین:  طرز تهیه سالاد جوجه؛ سالادی رژیمی که عاشقش می‌شوید
سالاد سزار با مرغ
در سالاد سزار سینه مرغ تفت داده شده را کم یا زیاد کنید

مراحل طرز تهیه سالاد سزار خانگی

سعی کنین طبق مراحلی که خواهیم گفت بهتون، پیش برین تا یه سالاد سزار خانگی خوشمزه داشته باشین:

اولین مرحله

در اولین مرحله از مراحل طرز تهیه سالاد سزار خانگی باید فیله مرغ‌ها را آماده کنین. می‌تونین اون‌ها را سوخاری یا آبپز کنید یا حتی گریل. به‌هرحال انتخاب با خودتونه.

دومین مرحله

در این مرحله از مراحل طرز تهیه سالاد سزار خانگی نوبت به تهیه سس مخصوص این سالاد می‌رسه. برای این کار باید سیرها را پوست کنده و رنده کنین.

سومین مرحله

دو قاشق پنیر پارمیزان را به سس خردل و سس مایونز اضافه می‌کنیم. بعد آب لیموترش و نمک و فلفل را اضافه کرده و در نهایت همه مواد را خوب هم می‌زنیم تا یک‌دست بشن.

بازم بخونین:  طرز تهیه سس خرچنگ بدون خرچنگ؛ یک سس متفاوت آمریکایی

چهارمین مرحله

در این مرحله از مراحل طرز تهیه سالاد سزار خانگی باید سیرهای رنده شده رو در تابه به همراه روغن زیتون خوب تفت بدین تا سیرها نرم بشن. بعد نون‌های تست رو مربعی برش می‌زنین و می‌ندازین تو تابه قاطی سیرها.

پنجمین مرحله

وقتی نون‌ تست‌ها رو خوب تفت دادین و برشته کردین تابه رو بر می‌دارین از روی اجاق و کنار می‌گذارین. کاهوها رو برش می‌زنین و حالا نون تست‌ها و مرغ‌ها رو بهشون اضافه می‌کنین.

سالاد سزار اروپایی
اروپایی ها معمولا سالاد سزار را با پنیرهای مخصوص و سس مخصوص خودشان سرو میکنند

ششمین مرحله از طرز تهیه سالاد سزار خانگی

این دیگه آخرین مرحله از مراحل طرز تهیه سالاد سزار خانگی هست. حالا که همه چی رو مخلوط کردین وقتشه که سس رو هم اضافه کنین بهش. معمولاً بعد از اضافه کردن سس با یه سری خوراکی یا سبزیجات و سیفی‌جات میشه تزئینشون کرد.

در اینجا می‌تونین با مغز گردو و پنیر پارمیزان و… تزئینش کنین. حالا دیگه به خودتون بستگی داره که مرغ رو سوخاری کنین یا برای اینکه روغن کمتری داشته باشه و رژیمی بشه آبپز کنین یا مثلا می‌تونین به جای سس مایونز از روغن زیتون و سرکه بالزامیک و آب لیموترش استفاده کرد.

بازم بخونین:  طرز تهیه سالاد مکزیکی؛ یک سالاد گیاهی

شما حتی می‌تونین از میگو یا میگو سوخاری در سالاد سزار خانگی تون استفاده کنید. معمولاً هر دستورپخت و رسپی تو هر منطقه و کشوری شکل خودش رو پیدا می‌کنه برای همین شما هم می‌تونین تجربیات خودتون رو توی طرز تهیه سالاد سزار خانگی به کار بگیرین.

کلمات مرتبط با سالاد سزار

سالاد سزار، طرز تهیه سالاد سزار، عکس سالاد سزار، مواد سالاد سزار، سالاد سزار خانگی، تهیه سالاد سزار، عکس از سالاد سزار، سالاد سزار مشهد، سزار سالاد ، عکس سالادسزار، تصویر سالاد سزار، سالاد سزار خونگی، طرز تهیه سالاد سزار خانگی، طرز تهیه سالادسزار، طرز تهیه سالاد سزار اصل ایتالیایی، رسپی سالاد سزار.

مواد تشکیل دهنده سالاد سزار، طرزتهیه سالادسزار، مواد لازم سالاد سزار، دستور پخت سالاد سزار، عکس سالاد سزار خانگی، نان تست سوخاری برای سالاد سزار، سزار کاردینی، طرز تهیه سالاد سزار رژیمی، سالاد سزار ایرانی، سالاد سزاز، طرز تهییه سالاد سزار، درست کردن سالاد سزار، سالادسزار، طرز تهیه سالاد سزار، مواد لازم سالاد سزار خانگی، تهیه سالاد سزار خانگی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *