طرز تهیه دیپ اسفناج یک غذای تابستانی لذیذ

دیپ اسفناج

در این دستور پخت از مجله آشپزی پخت خونه قصد داریم یک غذای تابستانی خوشمزه را به شما آموزش دهیم. خوب می‌دانید که در فصل تابستان غذاهایی سبک و سرد که طبعی خنک هم داشته باشند بسیار لذت‌بخش است.

می‌دانید دیپ چیست؟

دیپ در آشپزی به سس یا مخلوط غلیظ یا خامه‌ای گفته می‌شود که برای غوطه ور کردن یا پوشاندن مواد غذایی مختلف استفاده می‌شود. دیپ ها معمولاً به عنوان پیش‌غذا یا میان‌وعده سرو می‌شوند و برای بهبود طعم و مزه غذایی که با آن‌ها ترکیب می‌شوند طراحی شده‌اند. دیپ بسته به موادی که در آن استفاده می‌شود می‌تواند شور، شیرین یا تند باشد. ما در اینجا طرز تهیه دیپ اسفناج لذیذ را برای شما قرار دادیم.

بازم بخونین:  طرز تهیه آش خرفه؛ یک غذای مناسب برای گیاه‌خواران

دیپ را می‌توان از پایه‌های مختلفی مانند ماست، خامه ترش، سس مایونز، پنیر خامه ای یا ترکیبی از این‌ها تهیه کرد. دیپ را معمولاً با سبزیجات، ادویه‌ها، چاشنی‌ها و سایر مواد، طعم‌دار می‌کنند تا طعم دلخواه به‌دست آید. نمونه‌های رایج دیپ شامل سالسا، گواکامول، هوموس، دیپ اسفناج، دیپ پنیر و دیپ شکلات است.

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

دیپ اسفناج با گوجه
دیپ اسفناج را با انواع میوه، چیپس یا با غذاهای گوشتی میل کنید

مواد لازم :

  • ۲ فنجان اسفناج تازه، خرد شده
  • ۱ فنجان ماست یونانی
  • ۱/۲ فنجان سس مایونز
  • ۱/۴ فنجان پنیر پارمزان رنده شده
  • ۱/۴ فنجان پیاز قرمز خرد شده
  • ۲ حبه سیر خرد شده
  • شوید خشک ۱/۲ قاشق چایخوری
  • ۱/۲ قاشق چای‌خوری ریحان خشک
  • ۱/۲ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۱/۴ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
بازم بخونین:  طرز تهیه آبگوشت گیاهی
دیپ اسفناج
دیپ اسفناج را به عنوان دسر عصرانه میل کنید

طرز تهیه دیپ اسفناج:

۱. در یک کاسه بزرگ، ماست یونانی، سس مایونز، پنیر پارمزان رنده شده، پیاز خرد شده، سیر خرد شده، شوید خشک، ریحان خشک، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

۲. اسفناج خرد شده را به مخلوط ماست اضافه کنید و هم بزنید تا اسفناج یک‌دست شود.

۳. روی کاسه را بپوشانید و ظرف را حداقل ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم ها با هم مخلوط شوند.

۴. بعد از سرد شدن، دیپ را هم بزنید و برای چاشنی مزه دار کنید. در صورت نیاز نمک و فلفل را تنظیم کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه کوزادیلا (Quesadillas) یک غذای کاملا گیاهی

۵. دیپ اسفناج را به ظرف سرو منتقل کنید.

۶. دیپ اسفناج را می‌توانید همراه مواد غذایی دلخواه مانند چیپس، نان، سبزیجات تازه، غذای گوشتی یا کراکر سرو کنید.

دیپ اسفناج با پیاز
شما میتوانید به سلیقه خودتان دیپ اسفناج را تزئین کنید

میزان کالری:

میزان کالری دیپ اسفناج می تواند بسته به مواد مورد استفاده در آن متفاوت باشد. در این‌جا کالری تقریبی دیپ اسفناج را برایتان آورده‌ایم:

  • سس مایونز (۱/۲ فنجان): تقریباً ۷۶۰ کالری
  • ماست یونانی (۱ فنجان): تقریباً ۱۳۰ کالری
  • پنیر پارمزان (۱/۴ فنجان): تقریباً ۱۱۰ کالری
  • پیاز (۱/۴ فنجان): تقریباً ۱۵ کالری
  • سیر (۲ حبه): تقریباً ۱۰ کالری
  • اسفناج (۲ فنجان): تقریباً ۱۴ کالری
  • شوید خشک (۱/۲ قاشق چایخوری): کالری ناچیز
  • ریحان خشک (۱/۲ قاشق چایخوری): کالری ناچیز

لطفاً توجه داشته باشید که این تخمین‌های کالری تقریبی هستند و با کم و زیاد شدن آن تغییر می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *