طرز تهیه دسر پاناکوتا با اسپرسو ایتالیایی؛ یک دسر ایتالیایی لذیذ🥞😋

دسر پاناکوتا

پاناکوتا نوعی دسر است که پیچیده به نظر می رسد اما در واقع آنقدر آسان است که می توانید پایه آن را در کمتر از نیم ساعت تهیه کنید.

این دسر خوشمزه ایتالیایی برای قرار گرفتن سر سفره یک مهمانی شام عالی است. حالا چه آن را با میوه تازه یا سس‌های میوه مانند سس شاه توت تزیین کنید.

پاناکوتا در زبان ایتالیایی به معنای «خامه پخته» است. این همان چیزی است که پایه پاناکوتا است. خامه غلیظ گرم شده (اغلب با کمی شیر) که با پودر ژلاتین مخلوط شده و با عصاره وانیل طعم دار شده است.

سپس مخلوط را در قالب های کوچک ریخته و سرو می کنند. ژلاتین بدون طعم که همه چیز را قوام می‌دهد و به دسر بافت نرم می‌بخشد، در هر سوپرمارکتی پیدا می‌شود.

مجله آشپزی پخت خونه در اینجا طرز تهیه پاناکوتا با اسپرسو ایتالیایی را ارائه می‌کند تا به سفره‌های شما عزیزان تنوع و رنگ‌وبوی دیگری ببخشد. یادتان باشد شیرینی هر غذایی به دور هم بودن و با خنده سرو کردن است. این چاشنی اصلی هر رسپی خوب خانگی است.

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

دسرپاناکوتا
طعم لذت بخش دسر پاناکوتا اسپرسو ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه پاناکوتای اسپرسو ایتالیایی

  • ۲  فنجان خامه غلیظ
  • نصف فنجان شکر دانه ریز
  • یک قاشق چای‌خوری عصاره وانیل
  • پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
  • یک‌چهارم فنجان آب سرد
  • نصف فنجان اسپرسو ایتالیایی دم کرده قوی یا قهوه غلیظ
بازم بخونین:  طرز تهیه پنیر ماسکارپونه به روش اصیل ایتالیایی

مواد لازم برای سس اسپرسو:

  • یک‌چهارم فنجان اسپرسو ایتالیایی دم کرده قوی یا قهوه قوی
  • دو قاشق غذاخوری شکر گرانول
  • پودر کاکائو یا تکه های شکلات برای تزئین (اختیاری) و یا سس اسپرسو

دستورالعمل تهیه دسر پاناکوتای اسپرسو ایتالیایی

  1. در قابلمه‌ای خامه غلیظ را بریزید و شکر را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. اجازه ندهید خامه به جوش بیاید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
  2. در یک کاسه جداگانه، پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید. اجازه دهید حدود ۵ دقیقه بماند تا ژلاتین نرم شود.
  3. بعد از اینکه ژلاتین نرم شد، آن را به مخلوط خامه گرم اضافه کنید. خوب هم بزنید تا ژلاتین کاملاً حل شود.
  4. اسپرسو یا قهوه ایتالیایی دم کرده و عصاره وانیل را در مخلوط خامه بریزید و کاملاً مخلوط کنید.
  5. مخلوط را از طریق یک الک توری ریز صاف کنید تا بافت صافی داشته باشید و سپس آن را درون قالب جداگانه یا لیوان‌های دسر بریزید. یادتان باشد آن‌ها را حدود سه چهارم پر کنید و مقداری فضا برای سس اسپرسو بگذارید.
  6. پاناکوتا را حداقل ۴ ساعت یا تا زمانی که سفت شود در یخچال قرار دهید. برای نتیجه مطلوب بهتر است اجازه دهید یک شب در یخچال خنک شود.
دسر پاناکوتا ایتابیایی
دسر پاناکوتا را با سلیقه خود درون قالب های دلخواه میتوانید سرو کنید

دستور تهیه سس اسپرسو

  1. در حالی که پاناکوتا در حال سرد شدن است، سس اسپرسو را آماده کنید.
  2. برای این کار در یک قابلمه کوچک، اسپرسو یا قهوه ایتالیایی دم کرده قوی را با شکر گرانول ترکیب کنید.
  3. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید. هر از گاهی هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود و سس کمی غلیظ شود. از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
  4. وقتی پاناکوتا خودش را گرفت، آن را از یخچال خارج کنید. سس اسپرسو را روی هر پاناکوتا بریزید.
  5. در صورت تمایل، می توانید پاناکوتا را با پودر کاکائو یا خرده‌های شکلات تزئین کنید.
  6. پاناکوتا را خنک سرو کنید و لذت ببرید!
بازم بخونین:  طرز تهیه نان زنجبیلی با ماکروفر

میزان کالری دسر پاناکوتا اسپرسو ایتالیایی

به طور متوسط، یک وعده پاناکوتا (تقریباً ۱۰۰ گرم یا ۳.۵ اونس) معمولاً بین ۲۵۰ تا ۳۵۰ کالری متغیر است. این تخمین شامل کالری خامه سنگین، شکر، ژلاتین و اسپرسو است. به خاطر داشته باشید که این فقط یک تقریب است و محتوای کالری واقعی می تواند بسته به مقدار مواد تشکیل دهنده متفاوت باشد.

بازم بخونین:  طرز تهیه سس سامبال تراسی Sambal terasi؛ یک تجربه متفاوت

کلمات مرتبط با طرز تهیه دسر پاناکوتا با اسپرسو ایتالیایی

طرز تهیه دسر ایتالیایی پاناکوتا، دسر پاناکوتا، پاناکوتا، دسر ایتالیایی، کالری پاناکوتا،طرز تهیه دسر پاناکوتا، اسپرسو ایتالیایی، دسر ایتالیایی پاناکوتا، تزیین دسر پاناکوتا، طرز تهیه پاناکوتا، طرز تهیه پاناکوتا سفید، عکس پاناکوتا، عکس دسر پاناکوتا، طرز تهیه دسر ایتالیایی، آموزش ایتالیایی اسپرسو، طرز تهیه دسر، طرز تهیه پاناکوتا نسکافه ای، کیک پاناکوتا، پاناکوتا شاتوت، تزیین دسر پاناکوتا آماده، طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی، تزیین پاناکوتا، طرز تهیه دسر ایتالیایی ساده، سیرابی ایتالیایی، معنی flan، دسر دپرسو، شیرینی پاناکوتا، مواد لازم برای پاناکوتا، دسر پاناکوتا شکلاتی، پاناکوتا کدو حلوایی، دستور پاناکوتا، طرز درست کردن پاناکوتا، دسرهای ایتالیایی، قیمت دسر پاناکوتا خانگی، چالش های غذایی خنده دار، تهیه پاناکوتا، پاناکوتا طرز تهیه، دستور دسر پاناکوتا، طرز تهیه کیک ایتالیایی، پاناکوتا سفید، بسته پاناکوتا، روش تهیه پاناکوتا، مواد دسر پاناکوتا، مواد لازم برای دسر پاناکوتا، پاناکوتا دسر، دسر با پاناکوتا آماده، پاناکوتا بسته ای، دسر سرد ایتالیایی، طرز تهیه پاناکوتا ساده بدون خامه، لذیذ معنی، پاناکوتا قهوه بدون خامه، پاناکوتا با بستنی، پودر دسر پاناکوت، معنی، طرز تهیه پودر پاناکوتا اماده، تزئین پاناکوتا، خامه به ایتالیایی، پاناکوتای کدو حلوایی، چالش غذایی خنده دار دسر، پاناکوتا ساده، چالش غذایی خنده دار، اسپرسو با خامه، طرز تهیه ی دسر، طرز درست کردن دسر پاناکوتا، طرز تهیه پاناکوتا ساده وانیلی، طرز تهیه پاناکوتا وانیلی، یک دسر، دسر پانا کوتا، دسرپاناکوتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *