طرز تهیه بستنی چهار مغز وسوسه‌انگیز و خوشمزه

بستنی مغزدار

بستنی در همه فصل‌ها به‌ویژه در فصل‌های گرم سال از لذیذترین خوردنی‌های موجود است. مجله آشپزی پخت خونه تلاش دارد تا برای شما فارسی‌زبانان عزیز دستور تهیه انواع بستنی را فراهم کند تا با قیمت به‌صرفه‌تر و خوش‌طعم‌تر در منزل تهیه کنید.

طعم بستنی‌های مغزدار بسته به نوع آجیل استفاده‌شده در آن متفاوت است. در طرز تهیه بستنی چهار مغز شما همه طعم ها را دارید. بستنی بادام طعمی غنی و آجیلی با شیرینی لطیف و بافتی صاف دارد. از طرف دیگر، بستنی پسته‌ای، کمی طعم شیرین و شور با عطر پسته دارد. بستنی فندقی با طعمی کره‌ای و کمی تلخی لذت‌بخش که یادآور شکلات‌های فندقی مانند نوتلا است.

شما می‌توانید از انواع آجیل برای بستنی‌های به‌یادماندنی استفاده کنید و اهل خانه را به شعف بیاورید.

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

بستنی مغزدار بادامی
بستنی مغزدار بادامی

مواد لازم برای تهیه بستنی چهار مغز

  • ۱ فنجان پسته یا سایر مغزها (مغزهای مورد علاقه شما مانند بادام، گردو و غیره)
  • ۲ فنجان خامه غلیظ
  • ۱ فنجان شیر کامل
  • شکر دانه ریز سه‌چهارم پیمانه
  • ۴ عدد زرده تخم‌مرغ بزرگ
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
بازم بخونین:  طرز تهیه کیک هویج؛ کیک مناسب برای مهمانی عصرانه

دستور تهیه بستنی چهار مغز

۱. مغزها را برشته کنید: فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید. پسته‌های پوست‌کنده (یا مغزهای دیگر) را در یک ورقه پخت پهن کنید. آنها را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که معطر و کمی طلایی شوند در فر برشته کنید. بگذارید کاملاً خنک شوند.

۲. پایه را آماده کنید: در یک قابلمه، خامه غلیظ و شیر کامل را با هم ترکیب کنید. مخلوط را روی حرارت متوسط گرم کنید، هر از گاهی هم بزنید تا به دمای جوش برسد (درست قبل از جوشیدن). بلافاصله آن را از روی حرارت بردارید.

بستنی مغزدار  در یک ظرف چینی با انواع مغزهای در کنارش
در بستنی مغزدار می‌توانید از چهار مغز هم استفاده کنید

۳. شکر و زرده تخم مرغ را مخلوط کنید: در یک کاسه جداگانه، زرده و شکر را با همزن بزنید تا مخلوط یکدست و کمی رنگ پریده شود.

۴. تخم‌مرغ‌ها را گرم کنید: مخلوط خامه و شیر جوشان را به آرامی با زرده و شکر داخل کاسه بریزید و مدام هم بزنید. این مرحله برای جلوگیری از پختن تخم مرغ با مایع داغ بسیار مهم است. پس از ترکیب شدن، مخلوط را دوباره به قابلمه منتقل کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه فرنی با شیر بادام خونگی و خوشمزه😋🥣

۵. کاستارد را بپزید: روی حرارت ملایم تا متوسط، کاستارد را مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ شود. باید پشت قاشق را بپوشاند و شما باید بتوانید با انگشت خود یک خط بکشید بدون اینکه کاستارد دوباره به هم برود.

۶. مغزها را مخلوط کنید: در غذاساز یا مخلوط کن، پسته‌های برشته‌شده و خنک‌شده (یا سایر مغزها) را بپزید تا ریز خرد شوند. همچنین می‌توانید بنا به سلیقه خود، چند قطعه بزرگتر را برای بافت بیشتر بگذارید.

۷. مغزها و وانیل را اضافه کنید: کاستارد را از روی حرارت بردارید و پسته یا مغزهای خردشده را هم بزنید. عصاره وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

۸. مخلوط را خنک کنید: مخلوط را با پوشش پلاستیکی بپوشانید، مطمئن شوید که سطح کاسترد را لمس می‌کند تا از تشکیل پوست جلوگیری شود. آن را حداقل ۴ ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا طعم ها با هم مخلوط شوند.

۹. بستنی را خرد کنید: مخلوط خنک شده را در بستنی‌ساز خود بریزید و طبق دستورالعمل سازنده، آن‌قدر آن را هم بزنید تا به قوام برسد.

۱۰. فریز کنید: بستنی را به ظرف درب‌دار منتقل کنید و آن را برای چند ساعت یا تا زمانی که به غلظت قابل قبولی برسد، فریز کنید.

بستنی پسته یا دیگر انواع آجیل چهار مغز خوشمزه شما آماده نوش جان است. می‌توانید آن را با مقداری آجیل خرد شده اضافی یا کمی پودر پسته یا سس شکلات برای احساس بهتر تزئین کنید.

بستنی مغزدار شکلاتی
برای تزئین می‌توانید روی بستنی را سس شکلات بریزید.

میزان کالری بستنی چهار مغز

به طور متوسط، یک وعده بستنی معمولی حدود نیم فنجان است و بسته به طعم آن، می‌تواند حدود ۱۴۰ تا ۲۵۰ کالری داشته باشد. با افزودن آجیل به بستنی، مقداری کالری اضافه می‌شود، زیرا آجیل‌ها پر کالری هستند.

بازم بخونین:  طرز تهیه مربای به 🍏🍏

بنابراین، اگر یک‌سوم لیوان آجیل را به یک فنجان بستنی اضافه کنید، کل کالری آجیل‌ها می‌تواند حدود ۱۵۰ تا ۱۰۰ کالری می‌باشد. بنابراین یک وعده بستنی آجیلی حدود ۳۵۰ کالری می‌باشد. این فقط یک تخمین تقریبی است و ممکن است برای انواع بستنی آجیل دقیق نباشد.

کلمات مرتبط با طرز تهیه بستنی چهار مغز

بستنی مغزدار، بستنی خوشمزه، بستنی مغز دار، آشپزی بستنی، چالش بستنی، قیمت بستنی، بستنی خونه، میزان کالری بستنی، طرز تهیه حلوای چهار مغز، آجیل چهار مغز، طرز کشیدن بستنی، طرز تهیه بستنی شکلاتی، عکس بستنی خوشمزه، بستنی خوردن چینی ها، بستنی پسته، طرز تهیه پودر چهار مغز، انواع بستنی.

آجیل ۴ مغز، بستنی پسته ای، بستنی های عجیب، بستنی فندقی، بستنی چهار رنگ، قیمت آجیل مخلوط ، کالری ۱۰ عدد پسته شور، طرز تهیه مغز، طرز تهیه چهار مغز، اشپزی بستنی، بستنی‌های خوشمزه، کالری یک کاسه بستنی، کشیدن بستنی، کالری یک قاشق بستنی سنتی، طرز تهیه کیک چهار مغز، غذا بستنی، طرز تهیه بستنی خوشمزه، قیمت آجیل ۴ مغز، قیمت آجیل چهار مغز، اجیل چهار مغز، چهار مغز قیمت، آجیل چهارمغز، آجیل چهار مغز خام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *