طرز تهیه بستنی سوربتو ایتالیایی؛ همان بستنی میوه‌ای خودمان

بستنی سوربتو گیلاسی

بستنی سوربتوی ایتالیایی یکی از نوستالژیک‌ترین بستنی‌هاست که در تهیه آن لبنیات نقشی ندارد. این بستنی را پیش‌تر در فرهنگ‌ خودمان به بستنی میوه‌ای می‌شناختیم. سوربتو به معنای شربت است که می‌بینید با نام شربت در زبان فارسی چقدر شباهت دارد.

این طرز تهیه بستنی سوربتوی ایتالیایی که ما در اختیار شما قرار دادیم در واقع بدون لبنیات تهیه می‌شود و نوعی دسر است نه بستنی. سوربتو فقط با میوه، شکر و آب درست می‌شود و بسیار شگفت‌انگیز است.

دستور اصلی بستنی شربت فقط شامل سه ماده است: آب، شکر و میوه تازه.

بستنی سوربتو یک دسر بسیار محبوب است، در ایتالیا همه بستنی‌فروشی‌ها، به خصوص در جنوب این کشور، انواع سوربتوهای میوه‌ای را ارائه می‌دهند. محبوب‌ترین طعم‌های آن لیمو، تمشک، انبه و توت‌فرنگی است. یعنی بیشتر میوه‌های ترش مزه و اسیدی. اما می‌توانید بستنی سوربتو را بدون میوه نیز درست کنید، به عنوان مثال با قهوه یا بستنی شکلاتی وگان.

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

تفاوت بستنی شربت (سوربتو) و ژلاتو (بستنی معمولی)

بستنی ایتالیایی خانگی با خامه و شیر درست می‌شود. گاهی اوقات بسته به دستور غذا حاوی تخم‌مرغ نیز می‌باشد.

بازم بخونین:  طرز تهیه بستنی هلویی؛ یک دسر معرکه جلوی مهمان

سوربتو حاوی محصولات لبنی نیست. در برخی از دستورالعمل‌ها از سفیده تخم‌مرغ استفاده می‌شود تا سوربتو نرم‌تر شود، اما این اختیاری است. به همین دلیل بستنی سوربتو نیز نوعی بستنی وگان محسوب می‌شود. سوربتو کمی خامه‌تر از بستنی و کمی یخی‌تر است.

مواد لازم برای تهیه بستنی سوربتو

  • ۲ کیلو میوه تازه (۴ تا ۵ فنجان بعد از آماده‌سازی و برش دادن)
  • شکر گرانول ۱ فنجان
  • ۱ لیوان آب
  • ۱ تخم مرغ بزرگ
  • ۱ تا ۴ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
بستنی سوربتو میوه ها
بستنی سوربتو با طعم میوه های مختلف

بستنی سوربتو بدون بستنی‌ساز

خیلی ها ابتدا سعی می‌کنند بستنی ایتالیایی را بدون بستنی‌ساز درست کنند. روش‌هایی برای انجام این کار وجود دارد، اگرچه نتیجه دقیقاً مشابه یک بستنی نرم نیست.

بستنی‌ساز مایعی را که در ظرف سرد می‌ریزید مخلوط می‌کند و این فرآیند است که بستنی ما را نرم و کرمی می‌کند. تهیه بستنی با شیر و خامه بدون بستنی‌ساز دشوار است. اما درست کردن دسر میوه‌ای کمی ساده‌تر است. ما حداقل دو روش برای تهیه سوربتو در خانه سراغ داریم:

طرز تهیه سوربتو با میوه یخ‌زده و مخلوط‌کن

ساده‌ترین روش این‌ است که از میوه‌های یخ‌زده استفاده کنید و آن را در مخلوط‌کن با سایر مواد شربت مخلوط کنید. از میوه‌های یخ‌زده مانند توت‌فرنگی، تمشک، انبه و گیلاس استفاده کنید. از همان مقدار مواد تشکیل‌دهنده (آب، شکر) برای دستور تهیه بستنی استفاده کنید. همه چیز را در مخلوط‌کن بریزید: نوعی بستنی به دست می‌آید که گرچه به نرمی بستنی تهیه‌شده با بستنی‌ساز نیست، اما نزدیک است و مطمئناً بسیار خوب و خوشمزه خواهد بود.

بازم بخونین:  طرز تهیه چیپس موز و سیب در فر یک خوراکی خانگی لذیذ برای بچه‌ها

طرز تهیه سوربتو با قالب بستنی

همچنین می‌توانید از مخلوط سوربتو برای درست کردن بستنی‌های سبک و خوش طعم استفاده کنید. مواد دستور سوربتو میوه را با هم مخلوط کرده و به جای بستنی‌ساز یا مخلوط کن مخلوط را در قالب های بستنی بریزید. با راحتی بستنی روی چوب، در مدت کوتاهی سوربتو های بسیار خوبی دریافت می‌کنید.

ژلاتو شربت (بستنی سوربتو) ایتالیایی با بستنی‌ساز

با بستنی‌ساز می‌توان به راحتی یک ژلاتویی نرم مانند بستنی فروشی تهیه کرد. درست کردن سوربتو حتی از بستنی معمولی ساده‌تر است، زیرا به طور کلی دستگاه زمان کمتری برای تولید آن می‌برد.

کار بستنی‌ساز این است که مخلوط بستنی را حدود ۳۰ تا۴۰ دقیقه در ظرف سرد مخلوط می‌کند. مخلوط کردن مداوم باعث می‌شود که مخلوط هوا (حباب) را ذخیره کند و به بستنی خوبی تبدیل شود.

بستنی سوربتو را می‌توانید با انواع میوه درست کنید و می‌توانید از همین دستور با سایر میوه‌ها مانند گیلاس، تمشک، توت فرنگی، کیوی استفاده کنید.

البته نسبت بین مواد بسته به نوع میوه کمی تغییر می‌کند: برخی از میوه‌ها قند بیشتری دارند و برخی دیگر حاوی آب بیشتری هستند. انبه یکی از محبوب‌ترین میوه‌های استوایی است و از آن برای تهیه یکی از لذیذترین سوربتوها استفاده می‌شود.

سوربتو انبه
بستنی سوربتو با طعم انبه

روش تهیه سوربتو انبه با بستنی‌ساز

اولین قدم این است که بستنی‌ساز را روشن کنید. در حالی که ۱۰ دقیقه صبر می‌کنید تا بستنی‌ساز خنک شود، می‌توانید مواد را آماده کنید. اگر از بستنی‌ساز با کاسه فریزر استفاده می‌کنید، مهم است که از قبل خیلی سرد باشد و برای تهیه بستنی آماده باشد.

بازم بخونین:  طرز تهیه کیک پنیر با روکش میوه؛ دستور پخت سریع و آسان با مایکروفر

مواد را مخلوط کنید. انبه را بشویید و پوست بگیرید و به قطعات کوچک برش دهید. سپس آن را با آب و شکر در یک کاسه بریزید و همه چیز را با مخلوط‌کن مخلوط کنید تا مخلوطی صاف و یک‌دست به‌دست آید.

مخلوط را داخل بستنی‌ساز بریزید و۲۰ تا ۳۰ دقیقه هم بزنید. ترفندی وجود دارد که معمولاً در کتابچه راهنمای بستنی‌ساز توضیح داده نشده است. وقتی بستنی را می‌ریزید، بستنی‌ساز باید از قبل سرد شده باشد و پد همزن باید در حال چرخش باشد. برای انجام این‌کار در حالی که بستنی‌ساز روشن است، مخلوط را از دهانه در دستگاه بریزید. با این کار احتمال گیرکردن پد همزن قبل از آماده شدن بستنی را کاهش می‌دهید.

میزان کالری بستنی سوربتو

در بستنی سوربتو، چربی‌ها و پروتئین‌ها وجود ندارند یا در مقادیر کم وجود دارند و به جای آن سوربتو غلظت قند بیشتری دارد و مواد مغذی زیادی به جز ویتامین‌های میوه ندارد.

به همین دلیل است که بستنی سوربتو قابل‌هضم‌تر از بستنی است و کالری کمتری دارد: به طور متوسط، ۳.۵ اونس (۱۰۰ گرم) بستنی ۲۰۰ کیلوکالری در مقایسه با ۱۲۰ تا ۱۵۰ کیلوکالری یک بستنی میوه‌ای دارد.

کلمات مرتبط با بستنی سوربتو ایتالیایی

طرز تهیه سوربتو، طرز تهیه مایع سوربتو ، طرز تهیه بستنی میوه ای ایتالیایی بستنی سوربتو، طرز تهیه سوربتو انبه، سوربتو، بستنی ایتالیایی، بستنی میوه ای، طرز تهیه بستنی ایتالیایی، تمشک بستنی بستنی تمشکی انواع بستنی ایتالیایی عکس بستنی ایتالیایی.

بستنی میوه‌ای بستنی تمشک ژلاتو آشپزی بستنی دستگاه بستنی ساز ایتالیایی، بستنی به ایتالیایی طرز تهیه بستنی میوه ای با مخلوط کن. کالری بستنی میوه ای بستنی ایتالیای بستنی فروشی های مشهد بستنی اینالیایی، طعم تمشک بستنی، کدام بستنی کالری کمتری دارد، دستور پخت بستنی.

 سوربتو چیست

راه اندازی بستنی فروشی طرز تهیه بستنی سرخ شده مواد تشکیل دهنده بستنی بستنی یونانی سوفله بستنی بستنی ایتالیایی بستنی میوهای بستنی ایتالیایی مشهد بستنی فروشی، نوعی بستنی. طرز تهیه مربای تمشک یخ زده، کالری بستنی ایتالیایی، بستنی گیلاسی طرز تهیه بستنی گربه .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *