مجله آشپزی پخت خونه قصد دارد تمام خوردنیها را برای تنوع بخشیدن به سفرههای غذایی و فرهنگ غذایی ایرانیان منتشر کند. به همین جهت سعی داریم سسهای مختلفی که در اقصینقاط دنیا کنار غذاها سرو میشود را معرفی کنیم.
سس نام چیم از فلفل چیلی خشک، آب لیموترش، سس ماهی، شکر خرما و برنج چسبنده سوخاری تشکیل شده است. این سس با ترکیب پیچیده طعمهای تند، ترش و شیرین مشخصی دارد.
معمولاً به عنوان سس آغشته به گوشت یا مرغ کبابی سرو میشود و غالباً پیازهای خرد شده روی آن میریزند.
یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه
![طرز تهیه سس نام چیم چائو nam chim chaeo؛ مخصوص مهمانی 2 سس نام چیم چائو در یک ظرف سفالی](https://pokhtekhoone.ir/wp-content/uploads/2023/08/1-21.webp)
مواد لازم سس نام چیم چائو
- فلفل تند
- لیمو
- شکر
- برنج چسبناک
- پیازچه به دلخواه
روش تهیه
همه مواد را با هم مخلوط کنید تا سس شما آماده شود.
برنج چسبناک چیست؟
Pinipig یک برنج چسبناک نابالغ است که آنقدر کوبیده میشود که به پوستههای ظریف با رنگ سبز روشن زیبا، طعم لطیف و بافت لطیف تبدیل شود. معمولاً قبل از مصرف، تکهها را کمی برشته میکنند تا ترد و رنگ آن روشن شود.
تکههای برشته شده در مجموعهای از غذاهای فیلیپینی استفاده میشود. آنها اغلب در کوکیها، آب نباتها و کیکهای سنتی بهکار میبرند یا به عنوان سس در دسرهای خود استفاده میکنند.