طرز تهیه سس خرچنگ بدون خرچنگ؛ یک سس متفاوت آمریکایی

سس خرچنگ

سس خرچنگ سسی است که در غذاهای آمریکایی‌چینی و کانادایی‌چینی استفاده می‌شود. برخلاف نام این سس که در آن از کلمه خرچنگ استفاده می‌شود، هیچ‌گونه خرچنگی در آن وجود ندارد و فقط به‌خاطر روش تهیه‌اش که از آشپزهای چینی در آمریکای شمالی که از روش کانتونی در تهیه خرچنگ الهام گرفته شده، اختراع شد. اما چون خرچنگ بسیار گران بود، آنها به جای چرخنگ، میگو را انتخاب کردند.

بازم بخونین:  طرز تهیه قهوه اتریشی؛ یک قهوه متفاوت و لذت‌بخش

این سس با طعم ملایم و پایه گوشت به جای سس سویا استفاده می‌شود. سس خرچنگ تنوع زیادی دارد، اما معمولاً حاوی سیر، زنجبیل، آب مرغ پخته شده، تخم‌مرغ، نشاسته، پیازچه و لوبیا قرمز پخته‌شده است. مجله آشپزی پخت خونه شما را به سرو یک سس خوشمزه با طعمی جدید و متفاوت دعوت می‌کند.

بازم بخونین:  طرز تهیه دلمه کلم یا کلم شکم پر به سبک اوکراینی

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

سس خرچنگ آمریکایی در یک ظرف سس‌خوری چینی
سس خرچنگ امریکایی

مواد لازم برای تهیه سس خرچنگ

  • سیر
  • زنجبیل
  • آب مرغ
  • تخم مرغ
  • نشاسته
  • پیازچه یا پیاز زرد
  • لوبیا قرمز
  • سس سویا
بازم بخونین:  طرز تهیه سس نام چیم چائو nam chim chaeo؛ مخصوص مهمانی

سس خرچنگ را با چه غذاهایی می‌توان سرو کرد؟

می‌توانید آن را به تنهایی یا با پاستا، بلغور یا برنج پخته مورد علاقه خود سرو کنید. این سس بسیار سبک است و برخلاف بسیاری از سس‌ها بر پایه گوجه‌فرنگی نیست و طعم واقعاً خوشمزه‌ای دارد. سس خرچنگ به سرعت پخته می‌شود و شام را سریع و آسان می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *