طرز تهیه سالاد مکزیکی؛ یک سالاد گیاهی

سالاد مکزیکی

گرچه سالاد به‌نوعی پیش‌غذا یا دورچین غذا محسوب می‌شود ولی می‌تواند در بسیاری از مواقع خود یک غذای کامل باشد. مخصوصاً که از دسته سالاد‌های اسپانولی باشد. سالاد مکزیکی یکی از این سالادهاست که خود غذای کاملی به شمار می‌رود.

مجله آشپزی پخت خونه با انتشار رسپی‌های غیرایرانی قصد دارد شما را با فرهنگ غذایی غیرایرانی و غیربومی بیشتر آشنا کند تا هم طعم‌های جدید را امتحان کنید و هم به تنوع غذاهای سرو شده در منزل بیفزاید تا شاید رضایت اهل خانه را به همراه داشته باشد.

ضمن آنکه این غذا بدون مواد گوشتی می‌تواند یک غذای لذیذ برای وگان‌ها یا گیاه‌خواران باشد. پس یک سالاد گیاهی برای کسانی که رژیم گوشت دارند هم به حساب می‌آید. برای امتحان یک مزه جدید و یک دستور تهیه متفاوت حتماً سالاد مکزیکی را امتحان کنید.

سالاد مکزیکی بدون لوبیا
سالاد مکزیکی را بدون لوبیا هم میتوانید سرو کنید

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

بازم بخونین:  طرز تهیه هویج پلو با سویا

مواد لازم برای تهیه سالاد مکزیکی

  • ۱ فنجان لوبیا قرمزپخته شده  و خنک شده
  • ۱ فنجان دانه ذرت پخته و خنک شده (تازه، منجمد یا کنسرو شده)
  • ۱ فنجان گوجه فرنگی خرد شده
  • ۱ عدد آواکادو خورد شده
  • نیم فنجان پیاز قرمز خرد شده
  • نیم فنجان فلفل دلمه ای خرد شده (ترکیبی از رنگ ها)
  • یک‌چهارم فنجان گشنیز تازه خرد شده
  • یک‌چهارم فنجان پنیر فتا خرد شده (اختیاری)
  • آب ۱ عدد لیموترش
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
  • نمک و فلفل برای چشیدن
  • چیپس تورتیلا (برای سرو)
سالاد مکزیکی در ظرف پیرکس با گل روی میز شام
سالاد مکزیکی بدون چیپس ترتیلا یا نان ترتیلا

دستور تهیه سالاد مکزیکی

  1. در یک کاسه بزرگ، لوبیا سیاه، ذرت، گوجه فرنگی، پیاز قرمز، فلفل دلمه‌ای، آووکادو و گشنیز را با هم مخلوط کنید.
  2. در یک کاسه کوچک، آب لیموترش، روغن زیتون، زیره آسیاب‌شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند.
  3. سس را روی سالاد بریزید و به آرامی بریزید تا همه مواد با سس آغشته شوند.
  4. در صورت تمایل و علاقه، پنیر فتای خرد شده را روی سالاد بپاشید.
  5. سالاد را بلافاصله سرو کنید یا حدود ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم‌ها با هم مخلوط شوند.
  6. درست قبل از سرو، مقداری چیپس تورتیلا را له کنید و روی سالاد بپاشید تا ترد و طعم بیشتری داشته باشد.
بازم بخونین:  طرز تهیه بستنی چهار مغز وسوسه‌انگیز و خوشمزه

با اضافه کردن یا جایگزینی موادی مانند مرغ کبابی، میگو یا انواع مختلف لوبیا، می‌توانید این دستور را سفارشی و متفاوت کنید. همچنین می‌توانید چاشنی‌ها را با توجه به سلیقه خود تنظیم کنید.

سالاد مکزیکی گیاهی
سالادها گاهی جایگزین یک وعده غذای کامل هستند

میزان کالری سالاد مکزیکی

سالاد مکزیکی ممکن است بر اساس حجم مواد تشکیل‌دهنده‌اش، کالری متفاوتی داشته باشد. توجه داشته باشید که این تخمین‌ کالری، تقریبی است. در مجموع، یک سالاد مکزیکی معمولی ممکن است حاوی حدود ۴۰۰ تا ۵۵۰ کالری در هر وعده برای هر نفر باشد.

بازم بخونین:  طرز تهیه تاس کباب ماهی؛ یک خوراک دریایی بی‌نظیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *