سالاد آندیو؛ یک سالاد گیاهی پر از خاصیت که نباید از دست بدهید

سالاد آندیو

حتماً می‌پرسید آندیو چیست؟ آندیو گیاهی شبیه به کاهو است که در بازار میوه وتره‌بار به کاهوی ژاپنی معروف است. این گیاه می‌تواند یکی از مواد اصلی سالاد‌های خوشمزه گیاهی شما باشد. اگر از خواص آندیو چیزی نمی‌دانید باید بگوییم که این گیاه چربی کلسترول و اشباع شده خیلی کمی دارد و مخصوص افرادی است که که رژیم کم کلسترول مانند بیماران مبتلا به سکته قلبی دارند. چراکه چربی کم آن به انرژی تبدیل می‌شود و به علت وجود ویتامین آ در جلوگیری از سرطان رکتوم مثانه بسیار تأیرگذار است.

بازم بخونین:  طرز تهیه کوزادیلا (Quesadillas) یک غذای کاملا گیاهی

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

بازم بخونین:  طرز تهیه سالاد مکزیکی؛ یک سالاد گیاهی

مواد لازم برای سالاد آندیو

  • آندیو نیم کیلو
  • نیم کیلو لبو
  • یک عدد کاهوی مغزدار
  • نیم کیلو گوجه فرنگی
  • یک لیوان سس

طرز تهیه سالاد آندیو

برگ‌های زرد آندیو را جدا می‌کنیم و درصورتی‌که آندیو درشت باشد از وسط نصف می‌کنیم و می‌شوئیم و می‌گذاریم آبش کاملاً خشک شود.

کاهو را هم می‌شوییم و خشک می‌کنیم. گوجه‌فرنگی را خلال یا حلقه‌حلقه می بریم بعد در ظرف یک ردیف آندیو یک ردیف گوجه‌فرنگی، یک ردیف کاهوی خردشده و یک ردیف لبو قرار می‌دهیم.

بازم بخونین:  طرز تهیه تمپورا سبزیجات (ژاپنی) از سری غذای ملل

حالا سس را در سس‌خوری ریخته موقع مصرف سالاد روی آن می‌ریزیم.

یک نکته درباره سس

اگر در منزل اندکی ماست، روغن زیتون، مقدار کمی مایونز، سس کچاپ، فلفل سیاه، آویشن و نمک را به اضافه آب‌لیمو یا سرکه سفید (سرکه سفید بهتر است) مخلوط کنید یک سس عالی و خوشمزه خواهید داشت. مراقب میزان و نسبت سرکه و مواد باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *