حتماً میپرسید آندیو چیست؟ آندیو گیاهی شبیه به کاهو است که در بازار میوه وترهبار به کاهوی ژاپنی معروف است. این گیاه میتواند یکی از مواد اصلی سالادهای خوشمزه گیاهی شما باشد. اگر از خواص آندیو چیزی نمیدانید باید بگوییم که این گیاه چربی کلسترول و اشباع شده خیلی کمی دارد و مخصوص افرادی است که که رژیم کم کلسترول مانند بیماران مبتلا به سکته قلبی دارند. چراکه چربی کم آن به انرژی تبدیل میشود و به علت وجود ویتامین آ در جلوگیری از سرطان رکتوم مثانه بسیار تأیرگذار است.
یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه
مواد لازم برای سالاد آندیو
- آندیو نیم کیلو
- نیم کیلو لبو
- یک عدد کاهوی مغزدار
- نیم کیلو گوجه فرنگی
- یک لیوان سس
طرز تهیه سالاد آندیو
برگهای زرد آندیو را جدا میکنیم و درصورتیکه آندیو درشت باشد از وسط نصف میکنیم و میشوئیم و میگذاریم آبش کاملاً خشک شود.
کاهو را هم میشوییم و خشک میکنیم. گوجهفرنگی را خلال یا حلقهحلقه می بریم بعد در ظرف یک ردیف آندیو یک ردیف گوجهفرنگی، یک ردیف کاهوی خردشده و یک ردیف لبو قرار میدهیم.
حالا سس را در سسخوری ریخته موقع مصرف سالاد روی آن میریزیم.
یک نکته درباره سس
اگر در منزل اندکی ماست، روغن زیتون، مقدار کمی مایونز، سس کچاپ، فلفل سیاه، آویشن و نمک را به اضافه آبلیمو یا سرکه سفید (سرکه سفید بهتر است) مخلوط کنید یک سس عالی و خوشمزه خواهید داشت. مراقب میزان و نسبت سرکه و مواد باشید.