طرز تهیه دسر آلو و گردو؛ یک دسر عالی برای کودکان

دسر آلوگردو

دسر گرچه خیلی در سفره‌های ما ایرانی‌ها جایی ندارد ولی می‌تواند به‌عنوان میان‌وعده نیز آن را تهیه کرد. دسرهای مختلفی در دنیا تهیه می‌شود ولی دسری که بیشتر بر پایه میوه‌های فصل باشد تا کربوهیدارت‌ها و نشاسته می‌تواند یک میان‌وعده سالم و مغذی نیز باشد.

مجله آشپزی پخت خونه قصد دارد یک دسر میوه‌ای را به شما آموزش دهد. دسر آلو و گردو که با اواخر تابستان سازگاری بیشتری دارد. البته شما برای این کار می‌توانید از کنسرو آلو هم استفاده کنید. گردو یک برشته‌گی عالی به لایه‌های میوه می‌بخشد. البته باید گفت که استفاده از بادام هم در این دسر مناسب می‌باشد.

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

دسر آلو و گردو با آلوهای قرمز خوشمزه
دسر آلو و گردو با طعم فوق‌العاده

مواد مورد نیاز دسر آلو و گردو برای ۲ تا ۶ نفر

  • ۱ کیلو آلو نصف شده و بدون هسته
  • ۷۵ گرم یا ۶ قاشق سوپ‌خوری کره یا مارگارین
  • ۷۵ گرم یا سه‌چهارم پیمانه گردو خردشده و تفت‌داده
  • ۱۷۵ گرم شکر قهوه‌ای روشن
  • ۱۷۵ گرم یا ۱ و نیم پیمانه آرد ساده
بازم بخونین:  مربای خیار یک مربای عجیب و جالب

روش تهیه دسر آلو و گردو

  1. یک ظرف مخصوص گریل و مناسب به گنجایش ۵ پیمانه را با کمی کره چرب کرده و سپس آلو را داخل آن بریزید بعد گردو و نیمی از شکر را نیز به آن اضافه کنید.
  2. کره یا مارگارین را داخل آرد ورز دهید تا مخلوطی به صورت نان خرد شده به دست آید.
  3. بقیه شکر را اضافه کنید و به ورز دادن آرد ادامه داده تا به صورت دانه‌دانه فرم بگیرد.
  4. روی میوه را با مخلوط آرد دانه‌دانه‌شده پوشانده و کمی به سمت پایین فشار دهید.
  5. سپس داخل مایکروفر با قدرت بالا به مدت ۱۴ تا ۱۶ دقیقه بپزید ظرف را در طول مدت زمان پخت سه بار بچرخانید و اگر دوست دارید قبل از سرو آن را زیر گریل بگذارید تا برشته و طلایی شود.
دسر گردو و آلو در یک ظرف چینی با گل‌های بنفش رنگ
تزئین دسر آلو و گردو با گلهای زیبا به رنگ بنفش

مواد جایگزین

با جو پرک و دارچین هم می‌توانید این دسر خوشمزه را درست کنید. با این توضیح که به جای آرد از جو پرک‌شده که مقدار آن به اندازه نصف آرد باشد و همچنین ۱ قاشق چای‌خوری دارچین استفاده کنید. این دسر را در فر هم می‌توانید تهیه کنید مشروط بر آنکه مدت زمان را در فر تنظیم نمایید.

بازم بخونین:  طرز تهیه سالاد وینگرت (vinaigrette) ایتالیایی؛ یک غذای کامل گیاهی

زمان مورد نیاز پخت ۲۰ تا ۱۴ دقیقه

میزان کالری دسر آلو و گردو

تعداد کالری در یک برش دسر آلو و گردو برای ۵ نفر به دستور پخت و اندازه سرو بستگی دارد.

برای محاسبه کل کالری، باید موارد زیر را بدانید:

به عنوان مثال، اگر یک وعده از برش دسر آلو و گردو حاوی ۳۰۰ کالری باشد و شما آن را برای ۵ نفر سرو کنید، تعداد کل کالری برای ۵ نفر خواهد بود: ۳۰۰ کالری (در هر وعده) x 5 وعده = ۱۵۰۰ کالری

بازم بخونین:  طرز تهیه کرم بروله دسر فرانسوی محشر🍰😋

بنابراین، اگر هر وعده حاوی ۳۰۰ کالری باشد، برش کرامبل آلو و گردو برای ۵ نفر ۱۵۰۰ کالری خواهد داشت. با این حال، تعداد کالری واقعی ممکن است بسته به دستور غذا و اندازه وعده متفاوت باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *