تهیه پودینگ پاییزی به راحتی آب خوردن

پودینگ پاییزی با آلو

پاییز که می‌شود تهیه دسر‌های پاییزی می‌تواند شور و شوق پاییز را خصوصاً برای کودکان و بزرگسالان پای سفره غذا دو برابر کند. پودینگ یکی از این دسرهای خوشمزه است که ممکن است با هر اسمی آن را صدا بزنید ولی بد نیست بدانید پودینگ یک دسر لذیذ نام‌آشناست که مجله آشپزی پخت خونه تهیه آن را به شما توصیه می‌کند به‌ویژه که پخت آن با مایکروفر خیلی راحت است.

انواع پودینگ در ظرف چینی
چند مدل از انواع پودینگ

مواد مورد نیاز برای پودینگ پاییزی برای ۶ نفر

  • ۱۰ تکه نان یک روز مانده
  • ۱ عدد سیب پوست‌گرفته و ریز شده (دانه‌ها را بیرون آورید)
  • ۲۲۵ گرم آلو قرمز رسیده نصف شده (هسته‌ها را بیرون آورید)
  • ۲۲۵ گرم شاه توت (گرچه یک میوه پاییزی نیست ولی شاید بتوانید در بازار آن‌را پیدا کنید)
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری آب
  • ۷۵ گرم یا ۶ قاشق سوپ‌خوری شکر نرم
بازم بخونین:  طرز تهیه بروشتا ایتالیایی، یک پیش غذای محبوب بین المللی

روش تهیه مرحله به مرحله پودینگ پاییزی

  1. لبه‌های خشک نان را جدا کرده و یک دایره ۷ و نیم سانتیمتری از یک تکه برش دهید و بقیه نان را از وسط نصف کنید.
  2. کف یک ظرف پودینگ به گنجایش ۵ پیمانه نان گرد برش داده شده را بگذارید و بعد تکه‌های نان را که از وسط نصف کرده‌اید به صورت روی هم آمده دورتادور قالب بچینید و تعدادی از نان‌ها را برای روی قالب کنار بگذارید.
  3. سیب، آلو، شاه توت، آب و شکر را داخل یک ظرف مخصوص مایکروفر بریزید روی ظرف را بپوشانید و در مایکروفر با قدرت بالا به مدت ۷ تا ۸ دقیقه یا تا زمانی که شکر حل شود و محلول شروع به بالا آمدن کند و میوه نرم گردد بپزید.
  4. در طول مدت زمان پخت دو بار هم بزنید.
  5. محلول را جدا کرده و کنار بگذارید میوه را با قاشق داخل ظرف پوشیده شده با نان قرار دهید و باقیمانده نان را روی آن بچینید و از محلول روی آن بریزید.
  6. با یک بشقاب روی پودینگ را پوشانده و وزنه‌ای بر روی آن بگذارید و سپس آن را یک شب در یخچال قرار دهید
  7. سپس داخل ظرف سرو برگردانید و با ماست کم چرب یا خامه سرو کنید.
بازم بخونین:  طرز تهیه تیرامیسو😋😋🍰

زمان مورد نیاز در مایکروفر ۱۰ دقیقه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *