طرز تهیه بستنی چای سبز ماچا؛ یک دسر آرام‌بخش و انرژی‌بخش

بستنی چای ماچا

امروز در مجله آشپزی پخت خونه قصد داریم دستورالعملی برای یک بستنی خوش‌طعم و خوشمزه با الهام از یک نوشیدنی آسیایی به شما ارائه دهیم. بستنی چای سبز ماچا در مقایسه با طعم‌های دیگر مزایای مختلفی دارد:

طعم منحصر به فرد: ماچا یک چای سبز پودری با طعمی متمایز و متفاوت است. طعمی غنی و خاکی با کمی شیرینی و ته‌مزه کمی تلخ. طرز تهیه بستنی چای سبز ماچا را از سایر طعم‌های سنتی متمایز می‌کند و تجربه‌ای با طراوت و عجیب را برای اعصاب چشایی شما فراهم می‌کند.

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

بستنی چای سبز ماچا در نعلبکی
بستنی چای سبز با کمی شکلات داغ

اثرات آرام بخش چای سبز ماچا

ماچا حاوی اسید آمینه‌ای به نام L-theanine است که باعث آرامش و خلسه ذهنی می‌شود. هنگامی که به شکل بستنی مصرف می‌شود، ترکیب L-theanine و مقدار کمی کافئین می‌تواند اثری آرام‌بخش داشته باشد و به کاهش استرس و اضطراب کمک زیادی کند.

بازم بخونین:  طرز تهیه دسر شکلاتی هلو😋🥰🍮

مجله آشپزی پخت خونه قصد دارد با انتشار این نوع دستورالعمل‌ها به تنوع بخشیدن به سفره‌های شما عزیزان فارسی‌زبان بدهد.

بستنی چای سبز ماچا خاص و خوشمزه
بستنی خاص چای سبز در آسیا طرفداران خاص خود را دارد

مواد لازم برای تهیه بستنی چای سبز ماچا

  • ۲ فنجان خامه غلیظ
  • ۱ فنجان شیر کامل
  • سه‌چهارم پیمانه شکر دانه ریز
  • ۴ قاشق چایخوری پودر چای سبز ماچا
  •  ۴ عدد زرده تخم مرغ بزرگ
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل

روش تهیه بستنی چای سبز ماچا

در یک قابلمه متوسط، خامه غلیظ و شیر کامل را با هم مخلوط کنید. آن را روی حرارت متوسط قرار دهید و آن را به جوش بیاورید. پس از شروع به جوشیدن، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

بازم بخونین:  طرز تهیه سالاد جوجه؛ سالادی رژیمی که عاشقش می‌شوید

در یک کاسه جداگانه، شکر گرانول، پودر چای سبز ماچا و زرده تخم مرغ را با همزن بزنید تا خوب ترکیب شده و کمی غلیظ شود.

نیمی از مخلوط خامه داغ را به آرامی در مخلوط ماچا و زرده تخم مرغ بریزید و مدام هم بزنید تا دلمه نشود. این به نرم شدن تخم‌مرغ کمک می‌کند.

مخلوط تخم‌مرغ‌های آب شده را با باقی‌مانده خامه در قابلمه بریزید. قابلمه را دوباره روی اجاق گاز قرار دهید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

مخلوط را مدام با قاشق چوبی یا کفگیر هم بزنید و کف تابه را بتراشید تا غلیظ شود و پشت قاشق را بپوشاند. این باید حدود ۵ تا ۸ دقیقه طول بکشد. اجازه ندهید بجوشد.

بستنی چای سبز ماچا در کافی شاپ
بستنی چای سبز را در ظروف زیبا سرو کنید

پس از غلیظ شدن مخلوط، آن را از روی حرارت بردارید و آن را از طریق یک الک توری ریز در یک کاسه تمیز صاف کنید. این مرحله به حذف هر گونه توده یا تکه‌های تخم ‌مرغ پخته کمک می‌کند.

عصاره وانیل را هم بزنید تا طعم آن بهتر شود. اجازه دهید مخلوط حدود ۳۰ دقیقه در دمای اتاق خنک شود.

بازم بخونین:  سالاد آندیو؛ یک سالاد گیاهی پر از خاصیت که نباید از دست بدهید

پس از خنک شدن، روی کاسه را با پوشش پلاستیکی بپوشانید، مطمئن شوید که پوشش پلاستیکی با سطح مخلوط تماس داشته باشد تا از تشکیل پوست جلوگیری شود. مخلوط را حداقل ۴ ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.

 پس از سرد شدن، مخلوط را در بستنی ساز بریزید و طبق دستور سازنده آن را هم بزنید. این معمولا حدود ۲۰-۳۰ دقیقه طول می کشد.

 بستنی خرد شده را به یک ظرف دربسته منتقل کنید و آن را به مدت ۲ تا ۳ ساعت دیگر یا تا زمانی که سفت شود، در فریزر قرار دهید.

بستنی چای سبز ماچا را در کاسه یا مخروط سرو کنید و لذت ببرید! یادتان باشد در هنگام خوردن خنده و لبخند فراموش نشود. مخصوصاً اگر کنار خانواده و دوستان‌هستید.

بستنی چای سبز با شکلات
بستنی چای سبز ماچا را با شکلات داغ تزئین کنید

میزان کالری بستنی چای سبز ماچا

تعداد کالری موجود در یک پیمانه بستنی چای سبز ماچا بسته به مواد لازم و دستور پخت خاصی که استفاده می‌شود، می‌تواند متفاوت باشد. به طور متوسط، یک اسکوپ بزرگ بستنی چای سبز ماچا ممکن است حاوی حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ کالری باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *