طرز تهیه بستنی هلویی؛ یک دسر معرکه جلوی مهمان

بستنی هلو

بستنی هلویی یک بستنی میوه‌ای لذیذ است که در فصل تابستان که هلوهای رسیده و خوشمزه در جای‌جای ایران فراوان یافت می‌شود می‌تواند یک گزینه عالی برای پذیرایی از خانواده و میهمانان باشد. مجله آشپزی پخت خونه شما را دعوت می‌کند تا با یک دسر خوشمزه و خنک همه‌پسند به نام بستنی هلویی آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه بستنی هلو

  • ۴ فنجان هلو رسیده (حدود ۶ تا ۷ هلو)، پوست کنده، بدون هسته و خرد شده
  • ۱ فنجان شکر دانه ریز
  • ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ۲ فنجان خامه غلیظ
  • ۱ فنجان شیر

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

بستنی هلویی در کنار گل ‌های هلویی رنگ
خوردن بستنی هلو در تابستان بسیار لذت‌بخش است

دستور پخت بستنی هلو

  1. پوست هلوها را بگیرید. برای اینکه به راحتی پوست هلوها را بگیرید، ته هر هلو را با چاقو یک ضربدر کوچک درست کنید.
  2. آب را در یک قابلمه بزرگ بجوشانید و هلوها را حدود ۳۰ ثانیه در آب فرو ببرید.
  3. هلوها را با قاشق سوراخ‌دار بردارید و بلافاصله به ظرف آب یخ منتقل کنید. پوست‌ها باید به راحتی کنده شوند.
  4. پس از پوست کندن، هسته‌ها را جدا کرده و هلوها را به قطعات کوچک خرد کنید.
  5. هلوهای خرد شده، شکر و آبلیمو را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید.
  6. آنقدر هم بزنید تا پوره هلو یکدست شود. سپس مواد را با هم ترکیب کنید. در یک کاسه جداگانه، پوره هلو، عصاره وانیل، خامه غلیظ و شیر را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
  7. مخلوط را با پلاستیک یا در بپوشانید و حداقل ۲ ساعت یا تا زمانی که کاملاً سرد شود در یخچال قرار دهید. این مرحله به بستنی کمک می‌کند تا به طور یکنواخت در بستنی‌ساز منجمد شود.
بستنی هلویی در ظرف پیرکس زیبا
تزئین بستنی هلو با مارمالاد هلو

۸.مخلوط خنک‌شده را در بستنی‌ساز بریزید و طبق دستور سازنده آن را خرد کنید. این معمولاً ۲۰ تا ۲۵ دقیقه طول می‌کشد.

بازم بخونین:  طرز حلوای دو رنگ سفید و کاکائویی؛ یک حلوای مجلسی

۹.بستنی تازه خرد شده را در یک ظرف دربسته بریزید. برای سفت‌شدن بافت ظرف را برای چند ساعت یا تا زمانی که به سفتی دلخواه‌تان برسد در فریزر قرار دهید. بستنی هلو را در کاسه بستنی‌خوری بریزید و لذت ببرید.

۱۰.در صورت تمایل می توانید بستنی هلو خانگی خود را با تکه‌ها و پالپ‌های هلو تازه یا قطره‌های عسل تزئین کنید. این یک راه عالی برای چشیدن طعم هلوهای رسیده تابستانی است!

بستنی هلو در ظرف استیل
بستنی هلویی مخصوص فصل گرما

میزان کالری بستنی هلو

میزان کالری بستنی هلو بسته به اندازه سرو می‌تواند متفاوت باشد. با این حال می‌توان یک تخمین تقریبی برای یک وعده معمولی بستنی هلو خانگی به شما ارائه داد.

بازم بخونین:  طرز تهیه دسر شکلاتی هلو😋🥰🍮

به طور متوسط، ۲ اسکوپ (تقریباً ۱۲۰ میلی‌لیتر) بستنی هلو خانگی که با شیر و شکر تهیه شده است، حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ کالری دارد. لطفاً توجه داشته باشید که این فقط یک تخمین است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *