اگر به دنبال نوشیدن چای لذتبخش هستید بدانید که راههایی برای بهتر کردن چای وجود دارد که انجام آن نوشیدنی شما را بهتر میکند. در ادامه به این نکات اشاره خواهیم کرد.
- آب را یک بار در کتری بجوشانید تا اکسیژن آب کم نشود. اکسیژن آب باعث طعم خوب چای میشود. اگر از کتری استفاده می کنید، ابتدا آب قدیمی را بیرون بریزید زیرا آب جوشانده شده مزه صافی دارد. از هر نوع آبی که بیشتر از نوشیدن آن لذت می برید استفاده کنید.
- قوری را قبل از ریختن آب جوش گرم کنید. شما این کار را میتوانید با فنجانها هم انجام دهید تا گرمای قوری باعث دم کشیدن و طعم خوب چای شود. هیچ وقت در آن قوری که با آب سرد شستهاید یکباره چای دم نکنید.
- اگر از چای کیسهای یا تیبگ استفاده میکنید برای قوری متوسط یا بزرگ از دو چای کیسهای و اگر از قوری کوچک استفاده میکنید از یک چای کیسهای استفاده کنید. بعد از آنکه چای کیسهای را به آب اضافه کردید آن را مقداری هم بزنید.
- چای را باید با صبر دم کرد. به این معنی که باید اقلا ده دقیقه صبر کنید تا خوب دم بکشد. چای ایرانی بیشتر به زمان دم کشیدن نیاز دارد.
- افزدونی همیشه میتواند چای شما را گواراتر کند. استفاده از بهار نارنج تازه، لیمو یا پوست لیمو رندهشده، نعنا، زعفران، زنجبیل، چوب دارچین، هل سفید یا سبز و دیگر گیاهان و میوههای معطر میتواند چای شما را متفاوت کند. ترکیب آب لیموی تازه و نبات زعفرانی را نباید از نظر دور نگه دارید. شما میتوانید به جای قند از حبه عناب استفاده کنید تا مشکل قند خون خود را کنترل کنید.
- اگر شما از آن دسته افراد هستید که به چای خود شیر اضافه میکنند این را بدانید که چای بهتر در آب بسیار داغ دم میشود، اما افزودن شیر باعث خنک شدن آن میشود. بنابراین اگر چای را مستقیماً در لیوان دم میکنید، بهتر است شیر را بعد از دم کشیدن و در آخر اضافه کنید.