طرز تهیه کوزادیلا (Quesadillas) یک غذای کاملا گیاهی

کوزادیلای اسفناج و قارچ

این دستور پخت یک غذای گیاهی است به نام کوزادیلا. غذایی بسیار ترد، خوشمزه و پر از مواد مغذی. کوزادیلا را می‌توان در کمتر از ۳۰ دقیقه فراهم کرد برای همین باید به آن لقب یک غذای آماده داد.

مجله آشپزی پخت خونه سعی دارد برای گیاهخواران و افرادی که رژیم گوشت و موادی گوشتی دارند رسپی‌هایی منتشر کند که بتوانید با آن هم مواد مورد نیاز بدن را تامین کنید و هم به رژیم خود بپردازید.

بنابراین طرز تهیه کوزادیلا ( Quesadillas) که یک غذای کاملا گیاهی است را در اختیار شما قرار میدهیم.

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

مزایای کوزادیلای اسفناج و قارچ

اسفناج و قارچ Quesadillas فواید زیادی به عنوان یک گزینه غذایی گیاهی دارند. اسفناج سرشار از ویتامین های A ، C و K و همچنین آهن، کلسیم و فولات است. قارچ منبعی غنی از ویتامین‌های گروه B، پتاسیم و سلنیوم است. سرشار از فیبر است که به هضم سالم غذا و حفظ نظم روده کمک می‌کند.

بازم بخونین:  لوبیا ادویه ای و زنجبیلی با لیمو؛ طرز تهیه یک غذای فوری

کوزادیلا Quesadillas اسفناج و قارچ می‌تواند یک گزینه غذایی رضایت‌بخش و در عین حال نسبتاً کم کالری باشند. با استفاده از تورتیلا غلات کامل و حداقل مقدار روغن یا پنیر، می‌توانید از یک غذای خوشمزه و مغذی بدون دریافت کالری بیش از حد لذت ببرید. همچنین کوزادیلا مقدار مورد نیاز پروتئین گیاهی را برای ما فراهم می‌کنند.

اسفناج و قارچ
کودازیلا یک غذای کاملا گیاهی

مواد لازم برای تهیه کوزادیلا

  • ۴ عدد تورتیلا آردی بزرگ یا نان لواش گرد ساندویچی
  • ۲ فنجان برگ اسفناج تازه شسته و خردشده
  • ۱ فنجان قارچ ورقه‌شده
  • ۱ پیاز کوچک نازک خلال‌شده
  • ۲ حبه سیر خردشده
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق چای‌خوری پودر زیره
  • ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا
  • نمک و فلفل برای چشیدن
  • ۱ فنجان پنیر گیاهی رنده‌شده (اختیاری)

آیا می‌توان از اسفناج تازه استفاده کنم؟

من این دستور را با اسفناج تازه هم تست کردم تا ببینم کدام بهتر است. اسفناج تازه و تقریباً خردشده را بدون تفت دادن به مواد کوزادیلا اضافه کردم. کوزادیلاها خوب بودند، اما اگر مدت زیادی در ماهیتابه داغ قرار بگیرند یا قبل از صرف غذا داخل بشقاب بریزید، کمی آبکی می‌شوند.

بازم بخونین:  طرز تهیه غذای گیاهی قارچ شکم پر

یکی دیگر از گزینه‌های اسفناج تازه این است که اسفناج تازه را تفت دهید تا تقریباً تمام آب آن پخته شود، اما احتمالاً به مقدار بسیار زیادی از اسفناج نیاز دارید تا پس از تفت دادن، کوزادیلا را پر کنید.

کودازیلا رستورانی
کودازیلای اسفناج و قارچ رستورانی

طرز تهیه کوزادیلا

۱. روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز خلال شده و سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها شفاف و معطر شوند.

۲. قارچ‌های ورقه‌شده را به ماهیتابه اضافه کنید و بپزید تا رطوبت خود را خارج کرده و نرم شوند. هر از گاهی هم بزنید تا از پخت یکنواخت اطمینان حاصل کنید.

۳. پس از پخته شدن قارچ‌ها، اسفناج‌های خردشده را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا آبدار شوند. با پودر زیره، پاپریکا، نمک و فلفل مزه‌دار کنید. سپس خوب هم بزنید تا همه طعم‌ها با هم ترکیب شوند. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

۴. یک تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. یک تورتیلا را روی ماهیتابه قرار دهید و مقداری از مخلوط اسفناج و قارچ را به طور مساوی روی نیمی از نان ترتیلا بمالید.

بازم بخونین:  طرز تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج یک غذای رژیمی فرانسوی

۵. در صورت تمایل، پنیر گیاهی رنده شده را روی مخلوط اسفناج و قارچ بپاشید. نان تورتیلا را از وسط تا کنید تا روی مواد را بپوشاند.

کودازیلا از غذاهای گیاهی
کوزادیلا از غذاهای فوق‌العاده خوشمزه گیاهی است

۶. کوزادیلا را حدود ۲-۳ دقیقه از هر طرف یا تا زمانی که نان تورتیلا قهوه‌ای طلایی و ترد شود بپزید. این کار را با باقی مانده تورتیلاها و مواد تکرار کنید.

۷. پس از پخته شدن کوزادیلاها، آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و بگذارید تا خنک شوند. سپس، آنها را برش دهید.

میزان کالری کوزادیلا

تعداد کالری موجود در این غذا بسته به مواد و مقادیراستفاده شده می تواند متفاوت باشد. با این حال، می‌توانیم یک تخمین تقریبی بر اساس یک دستور پخت معمولی با استفاده از مواد اولیه استاندارد به شما ارائه دهیم.

به طور متوسط، یک کوزادیلای اسفناج و قارچ که با یک تورتیلا آرد بزرگ، اسفناج، قارچ، پیاز، سیر، روغن زیتون و پنیر وگان اختیاری تهیه می‌شود، می‌تواند از حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ کالری در هر کوزادیلا متغیر باشد.

به خاطر داشته باشید که این فقط یک تخمین است و حجم کالری می‌تواند بر اساس اندازه وعده‌ها، حجم مواد تشکیل دهنده و هر نوع چاشنی اضافی استفاده‌شده متفاوت باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *