طرز تهیه کشک بادمجان با عدس؛ یک غذای سنتی ایرانی دیگر

کشک بادمجان

کشک بادمجان خود یکی از بهترین و لذیذترین غذاهای گیاهی ایرانی است که بیشتر آن را متعلق به خطه شمال ایران می‌دانند. ترکیب لذیذ طعم بادمجان، سیر سرخ شده و کشک و نعنا هر ذائقه‌ای را به‌وجد می‌آورد.

مجله آشپزی پخت خونه قصد دارد به این‌ طعم‌های دلفریب یک طعم دیگر اضافه کند. آن هم طعم عدس و گردو است که از ترکیبش با این مواد یک غذای فوق‌العاده فراهم می‌شود.

ما در مجله آشپزی پخت خونه قصد داریم شما را با انواع غذاهای ایرانی گیاهی که مدت‌هاست رو به فراموشی است آشناتر کنیم. سعی کنید در منزل این غذاهای لذیذ را پخته و با اعضای خانواده یا دوستان در کمال آرامش و لذت نوش‌جان کنید.

تزئین کشک بادمجان با عدس
تزئین کشک بادمجان با عدس

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

بازم بخونین:  طرز تهیه پاستا آلفردو ایتالیایی یک غذای لاکچری خارجی

مواد لازم برای پخت کشک بادمجان با عدس برای ۴ نفر

  • بادمجان ۷ عدد متوسط (یک کلیو)
  • عدس نیم پیمانه (۶۵ گرم)
  • برنج سبوس‌دار نیم کوب یا نیم پیمانه (۶۵ گرم)
  • کشک ۲ پیمانه
  • گردوی کوبیده شده نیم پیمانه (۶۲ گرم)
  • پیاز خردشده ۳ عدد متوسط (۴۲۰ گرم)
  • سیر خردشده: ۴ حبه (۴۰ گرم)
  • نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری به میزان لازم
  • زعفران آب شده
  • پودر نعناع خشک به میزان لازم
  • روغن حیوانی (گاوی) روغن کنجد یا روغن زیتون ۵۰ گرم یا به میزان لازم
کشک بادمجان عدس تزئین گل و در سفره مهمان
کشک بادمجان را بدون گردو هم میتوان پخت

روش تهیه کشک بادمجان با عدس

  1. بادمجان را به صورت خلال‌های درشت خرد کرده و مدتی در آب نمک قرار می‌دهیم.
  2. سپس آن را آبکش کرده و با مقداری روغن، کمی تفت می‌دهیم.
  3. پیاز را با روغن و مقداری زردچوبه کمی تفت می‌دهیم.
  4. بعد از این که کمی طلایی شد سیر و پودر نعناع خشک را افزوده و مدتی کمی تفت می‌دهیم.
  5. عدس و برنج و مواد آماده شده را با هم مخلوط کرده و به همراه مقداری آب گرم، نمک، فلفل، ادویه کاری و زنجبیل می‌پزیم تا کاملاً بدون آب شوند، سپس آن را می‌کوبیم.
  6. در آخر گردوی کوبیده شده، کشک و زعفران را به کل مواد کوبیده شده افزوده و مدتی حرارت می‌دهیم.
بازم بخونین:  طرز تهیه آبگوشت گیاهی

غذای آماده سرو است. نوش جان!

میزان کالری

میزان کالری کشک بادمجان بر اساس مواد ذکر شده تقریبا ۲۰۲۳ کالری میباشد که البته برای هر نفر ۵۰۵ کالری میباشد. توجه داشته باشید که میزان کالری ذکر شده تخمینی است و میتواند بر اساس مقدار مواد متفاوت باشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *