طرز تهیه کتلت مرغ با آرد سوخاری

کتلت مرغ

یکی از بهترین انواع کتلت بی‌تعارف همین کتلک مرغ است. یک غذای خوشمزه که با برش‌های نازک سینه مرغ با مخلوط آرد سوخاری خانگی پخته می‌شود و سپس در روغن سرخ می‌شود تا فوق‌العاده ترد و خوش طعم شود.

اگر به فکر یک درست غذای جانانه هستید که هم برای مهمانی و هم برای وعده‌های معمولی در خانه مناسب باشد پیشنهاد مجله آشپزی پخت خونه به شما پخت کتلک مرغ است. لبخند و شادی یادتان نرود!

مواد لازم برای پخت کتلت مرغ

  • ۳ فنجان آرد سوخاری
  • ۳ حبه سیررنده شده
  •  سه‌چهارم فنجان پنیر پارمزان (یا هر دو)
  • نمک و فلفل
  • ۳ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۱ فنجان آرد همه منظوره
  • ۱ عدد سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست، نازک برش داده شده
  • روغن برای سرخ کردن
کتلت مرغ سوخاری
به مواد کتلت مرغ جعفری هم میتوانید اضافه کنید

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

بازم بخونین:  خوراک بادنجان سرد یک خوراک گیاهی کاملاً متفاوت

دستور پخت کتلک مرغ

آرد سوخاری، سیر، جعفری، و سه‌چهارم فنجان پنیر را به یک کاسه کم عمق متوسط اضافه کنید. با نمک و فلفل مزه‌دار کنید، سپس با انگشتان خود آن را با هم مخلوط کنید، سیر را در آرد سوخاری بمالید تا به طور یکنواخت پخش شود و آن را کنار بگذارید.

بازم بخونین:  طرز تهیه کباب چوبی با کته قالبی😋😋🍡

در یک کاسه متوسط و کم عمق دیگر، ۲ تخم مرغ را با نصف فنجان پنیر، کمی نمک و فلفل و ۱ قاشق غذاخوری آب با هم مخلوط کنید.

مرغ ها را به همراه نمک و فلفل در غذاساز میکس کنید یا با چرخ گوشت چرخ کنید. سپس آرد، یک عدد تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید مواد خوب باهم میکس شوند و سپس یک بشقاب یا ماهیتابه برای نگهداری مرغ قرار گیرد.

یک تکه مرغ‌های میکس شده را بردارید و آن را در آرد سوخاری آغشته کنید تا از همه طرف بپوشد، سپس اضافی آن را جدا کنید. سپس آن را در مخلوط تخم مرغ آغشته کرده و اجازه دهید تا آب اضافی آن خارج شود.

مرغ را داخل آرد سوخاری بریزید. حتماً آن را فشار داده و به اطراف حرکت دهید تا کاملاً پوشش داده شود. مرغ‌ها را در بشقاب رزرو شده قرار دهید و با تکه‌های باقی مانده این کار را تکرار کنید.

کتلت مرغ با برش‌های لیمو ترش
با قرار دادن لیمو کنار کتلت طعم بی نظیری را تجربه کنید

مقدار زیادی روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. بسته به اینکه ظرف شما چه تعداد کتلت مرغ را در خود جای دهد، هر بار ۱ تا ۳ عدد کتلت مرغ در آن قرار دهید تا سرخ شوند. ماهیتابه را بیش از حد شلوغ نکنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه کباب برگ کبابی که نمی‌شود از آن گذشت

سرخ کنید تا هر طرف آن قهوه ای طلایی شود، سپس آن را روی توری یا حوله کاغذی بردارید تا روغن آن گرفته شود.

چند نکته در پخت

اجازه دهید مواد کتلت قبل پخت حدود ۳۰ دقیقه بماند سپس آن را سرخ کنید.

هنگام سرخ کردن ماهیتابه را زیاد شلوغ نکنید. اما بسته به ماهیتابه شما ممکن است فقط دو تا را بتوانید در آن قرار دهید. ترجیح می‌دهم کتلت‌های مرغ سرخ‌شده را به جای دستمال کاغذی روی توری آبکش کنم، زیرا آنها را تردتر نگه می‌دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *