طرز تهیه کباب فنلاندی از سری غذاهای بین المللی

کباب فنلاندی

معمولاً کباب از لذیذترین غذاهای بشر است. غذایی که روزهای تعطیل و دورهمی‌های ما را لذت‌بخش‌تر می‌کند. اما آشنایی با کباب‌های غیرایرانی مانند کباب فنلاندی هم می‌تواند جالب باشد.

طرز تهیه کباب فنلاندی به دلیل ترکیب منحصربه‌فرد خود از طعم‌های خاورمیانه‌ای و فنلاندی محبوبیت دارد. ترکیبی از گوشت کبابی آبدار، ادویه‌های معطر و کمی شیرینی در لعاب، کباب فنلاندی را به یک تجربه آشپزی خوشمزه و به‌یادماندنی تبدیل می‌کند که باعث شهرت آن در سطح محلی و بین المللی شده است.

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

بازم بخونین:  روش سرخ کردن ماهی سالمون در ماهیتابه؛ غذای دریایی بی‌نظیر
کباب فنلاندی
کباب فنلاندی با طعم شیرین

در حالی که کباب معمولاً با غذاهای خاورمیانه مرتبط است، مفهوم کباب شیرین کمتر سنتی است اما می توان از آن لذت برد. اگر به دنبال تهیه یک کباب شیرین با الهام از طعم فنلاندی هستید، می توانید دستور زیر را امتحان کنید:

مواد لازم برای تهیه کباب فنلاندی

  • ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گوساله یا گوسفند یا ترکیب هردو
  • ۱ عدد پیاز، ریز خرد شده
  • ۱ حبه سیر خرد شده
  • ۱ قاشق چای‌خوری نمک
  • نیم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • نصف قاشق چای‌خوری پاپریکا
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری دارچین آسیاب‌شده
  • یک‌چهارم قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب‌شده
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل دلمه‌ای آسیاب‌شده
  • دو قاشق غذاخوری آرد سوخاری
  • دو قاشق غذاخوری شیر
  • دو قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • سیخ‌های چوبی، خیس‌شده در آب
    • مواد لازم برای تهیه سس مخصوص کباب:
    • سه قاشق غذاخوری عسل
    • یک قاشق غذاخوری سس سویا
    • یک قاشق غذاخوری سس کچاپ
    • یک قاشق غذاخوری آب لیمو
بازم بخونین:  طرز تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج یک غذای رژیمی فرانسوی
کباب فنلاندی در دیس
کباب فنلاندی با گوشت چرخ کرده و طعم لذیذ شیرین آن

روش پخت کباب فنلاندی

۱. در یک کاسه گوشت چرخ کرده، پیاز خردشده، سیر خردشده، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، دارچین، زنجبیل، فلفل دلمه‌ای، آرد سوخاری و شیر را با هم مخلوط کنید. همه را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.

۲. مخلوط گوشت را به قسمت‌های مساوی تقسیم کنید و دور سیخ‌های چوبی خیس خورده به شکل کباب‌های استوانه‌ای شکل فرم دهید. دقت کنید که گوشت دور سیخ محکم شود.

۳. گریل یا سینی اجاق گاز خود را از قبل روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. برای جلوگیری از چسبندگی سطح را با روغن نباتی بمالید.

۴. کباب‌های شیرین را روی کباب‌پز قرار دهید و حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید و هر از گاهی بچرخانید تا قهوه‌ای شوند و بپزند.

۵. در حین پختن کباب‌ها، لعاب را آماده کنید. در یک کاسه کوچک، عسل، سس سویا، سس کچاپ و آب لیمو را با هم مخلوط کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه تاس کباب ماهی؛ یک خوراک دریایی بی‌نظیر

۶. لعاب را روی کباب‌های پخته شده بمالید و آن‌ها را بچرخانید تا به طور یکنواخت بپوشند. اجازه دهید کباب‌ها یک یا دو دقیقه دیگر بپزند و اجازه دهید لعاب کمی کاراملی شود.

۷. کباب‌های شیرین را از روی حرارت بردارید و قبل از سرو چند دقیقه استراحت دهید.

این کباب‌های شیرین فنلاندی را می‌توان با سبزیجات کبابی، برنج یا سالاد تازه سرو کرد. یادتان باشد با لذت و خنده و در کنار دوستان یا خانواده سرو کنید.

کباب فنلاندی تزیین
تزئین کباب فنلاندی به سبک رستورانی

میزان کالری کباب فنلاندی

تعداد کالری کباب فنلاندی بسته به عوامل مختلفی مانند اندازه کباب و مواد و مقادیر استفاده شده هر ماده در دستور غذا می‌تواند متفاوت باشد. به عنوان یک تخمین کلی، یک کباب فنلاندی معمولی که با گوشت چرخ کرده گوسفند، همراه با ادویه، پیاز و لعاب درست می‌شود، می‌تواند تقریباً ۳۰۰ تا ۵۰۰ کالری در هر وعده داشته باشد. با این حال، مهم است که توجه داشته باشید که این فقط یک تخمین است و قابل تغییر.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *