طرز تهیه کباب برگ کبابی که نمی‌شود از آن گذشت

کباب برگ

«کباب برگ» ایرانی از معروف‌ترین کباب‌های ایرانی است که محبوب همه ایرانی‌ها و عاشقان کباب است. کبابی پهن و تقریباً سفت و البته خوشمزه. البته کباب برگ را بیشتر در رستور‌ان‌ها می‌توان پیدا کرد با این حال می‌توان آن را در خانه‌ هم کباب کرد.

مجله آشپزی پخت خونه قصد دارد برای پر کردن سفره غذای روزهای تعطیل و مهمانی‌ها و دورهمی‌های شما طرز تهیه کباب برگ محبوب را آموزش دهد.

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

کباب برگ ایرانی
کباب برگ از سری کباب های پر طرفدار است

مواد لازم برای تهیه کباب برگ

  • (۴۵۰ گرم) گوشت بدون استخوان (گوسفند، گوشت گاو)، برش‌های نازک
  • ۱ عدد پیاز رنده شده یا ریز خردشده
  • ۳ حبه سیر خرد شده
  • آب ۱ عدد لیموترش
  • ۲ قاشق غذاخوری ماست ساده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق چای‌خوری زعفران آسیاب‌شده (حل‌شده در ۲ قاشق غذاخوری آب داغ)
  • ۱ قاشق چای‌خوری زردچوبه آسیاب‌شده
  • نمک و فلفل به میزان لازم
کباب برگ لعاب دار
کباب برگ را سعی کنید لعاب دار سرو کنید

دستور تهیه کباب برگ

طرز تهیه سس مخصوص مزه‌دار کردن گوشت

در ظرفی پیاز رنده شده، سیر ریز شده، آبلیمو، ماست ساده، روغن زیتون، آب زعفران، زردچوبه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه آش شله قلمکار بدون نخود

گوشت را با سس مزه‌دار کنید

 برش های نازک گوشت را در سس فوق قرار دهید و مطمئن شوید که هر تکه به خوبی پوشش داده شده است. روی کاسه را با پلاستیک یا درب بپوشانید و حداقل ۲ تا ۴ ساعت یا ترجیحاً یک شب در یخچال قرار دهید. این کار اجازه می‌دهد تا گوشت طعم‌‌دار شود.

بازم بخونین:  طرز تهیه تاس کباب

گوشت را به سیخ بکشید و گریل یا باربیکیو خود را از قبل روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. اگر از منقل ذغالی استفاده می‌کنید منقل‌تان را پر از ذغال‌های افروخته و سرخ کنید. سپس برش های گوشت مرینیت شده را روی سیخ بکشید و بین هر تکه فاصله بگذارید تا یکنواخت بپزد.

کباب برگ رستورانی
تزئین کباب برگ رستورانی

سیخ ها را روی گریل از قبل گرم شده قرار دهید و حدود ۴ تا ۵ دقیقه از هر طرف یا تا زمانی که گوشت به میزان دلخواه شما پخته شود، بپزید. باقیمانده سس یا مخلوطی از کره ذوب شده و آب زعفران در طول کباب کردن به کباب‌ برگ‌های‌تان بمالید تا طعم و رطوبت بیشتری پیدا کند.

بازم بخونین:  طرز تهیه کباب بلدرچین در فر یک شام مجلسی و لاکچری

کباب برگ‌ها را روی برنج زعفرانی، همراه با گوجه فرنگی و فلفل کبابی، سبزی تازه و نان لواش یا نان پیتا سرو کنید.

شما ‌می‌توانید با برش‌های قطری تعدادی گوجه فرنگی را سیخ کشیده و کباب کرده و در کنار کباب برگ روی برنج بریزید. زمان خوردن غذا از کره ‌آب شده و سماق زیاد فراموش نکنید که طعم کباب را کامل می‌کند.

کباب برگ نوش‌ جان‌تان!

کباب برگ رستورانی با خیار و گوجه و سس در یک ظرف زیبا
کباب برگ را همراه چاشنی ترشی میل کنید

میزان کالری کباب برگ

میزان کالری ممکن است بر اساس عواملی مانند نوع گوشت استفاده شده متفاوت باشد. با این حال، اگر شما در دستور پخت این غذا از گوشت گوساله استفاده میکنید میزان کالری بر اساس مواد لازم تغریبا ۱۳۲۴ میباشد و اگر از گوشت گوسفند استفاده کنید میزان کالری آن حدود ۱۲۷۹ کالری میباشد . اگر این غذا را برای ۳ نفر در نظر بگیریم ، میزان کالری برای هر نفر حدود ۴۴۱ کالری یا ۴۲۶ کالری میباشد . در واقع ما یک تخمین تقریبی را بر اساس موادی که لیست شده به شما ارائه دادیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *