طرز تهیه پیراشکی گوشت؛ پیش‌غذای لذیذ😋

پیراشکی گوشت

پیراشکی گوشت از غذاهای لذیذ و مهمان‌پسند است که هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود. این غذا بیشتر باب دندان بچه‌هاست مخصوصاً اگر در حال دیدن تلویزیون باشند. در ادامه به دستور پخت پیراشکی گوشت و مواد لازم آن خواهیم پرداخت.

بازم بخونین:  طرز تهیه سوپ قارچ و شیر؛ یک پیش‌غذای لاکچری
پیراشکی گوشت پیش غذا
پیراشکی گوشت را هم به‌عنوان پیش‌غذا و هم به‌عنوان غذا می‌شود استفاده کرد

مواد لازم برای پخت پیراشکی گوشت

  • ۲۵۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
  • ۵۰ گرم کره
  • ۲ عدد فلفل سبز و قرمز دلمه
  • ۴ قاشق سوپ‌خوری سرکه
  • ۳ قاشق سوپ‌خوری ترخون و مرزه
  • به اندازه کافی نمک، فلفل و زعفران
  • ۳ حبه سیر
  • ۱ قاشق مرباخوری دارچین و جوز هندی
  • ۴ قاشق سوپ‌خوری سس و رب گوجه
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری زرشک
  • ۱ پیمانه پیازداغ
  • ۳ قاشق سوپ‌خوری جعفری خردشده
بازم بخونین:  طرز‌ تهیه‌ هلیم‌ بادنجان
مواد لازم برای پیراشکی گوشت
دو ماه اصلی پیراشکی گوشت خمیر پیراشکی و گوشت چرخ‌کرده است

دستور پخت پیراشکی گوشت

گوشت چرخ‌کرده را با کره در تابه‌ای ریخته روی حرارت ملایم می‌گذاریم و هم می‌زنیم تا آب گوشت کشیده شود. بعد رب گوجه‌فرنگی، سس گوجه و پیازداغ را در آن ریخته به ترتیب فلفل سبز ریزشده، سیر رنده شده، جعفری، ترخون، مرزه، زرشک، سرکه و سایر مواد را در آن ریخته به اندازه یک پیمانه آب در آن می‌ریزیم تا ملایم بپزند.

بازم بخونین:  سالاد کرفس و مرغ آمریکایی؛ یک سالاد رژیمی

پس از پخت، مواد آماده است تا درون لواش‌های پیراشکی قرار گیرند و یا درون خمیر پیراشکی قرار داده و سپس مانند قطاب می‌پیچیم و در روغن داغ سرخ می‌کنیم. به همین سادگی…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *