طرز تهیه پیتزا نیویورکی یک پیتزای سبک و متفاوت

پیتزا نیویورکی

پیتزای نیویورکی یک پیتزای متفاوت از نوع ایتالیایی آن است. بیشتر شبیه به یک تکه بزرگ نان تافتون است که روی آن برش‌های گوجه‌فرنگی و مخلفات ریخته شده است. دقیقاً شبیه به نان تافتون هم در تنور پخته می‌شود. درست کردن پیتزا به سبک نیویورکی در خانه نیاز به سس مخصوص آن دارد.

مجله آشپزی پخت خونه دوست دارد با آموزش دستورپخت‌های متنوع برای شما و خانواده و دوستان‌تان لذت کنار هم بودن را با لذت یک شام جدید و لذیذ ترکیب کرده و تجربه‌ای بی‌نظیر برای‌تان بیافریند.

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

بازم بخونین:  طرز تهیه نخود آب قارچ؛ غذای گیاهی🍲😋

مواد لازم برای خمیر پیتزا

  • یک و نیم فنجان آب گرم
  • ۲ قاشق چایخوری مخمر خشک فعال
  • ۴ فنجان آرد نان
  • یک و نیم قاشق چای‌خوری نمک
  • ۱ قاشق چای‌خوری شکر
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
پیتزای نیویورکی با برش‌های سوسیس
پیتزا نازک نیویورکی

مواد لازم برای سس پیتزا

  • ۲ عدد گوجه‌فرنگی خردشده
  • ۱قاشق چای‌خوری روغن زیتون
  • ۲ حبه سیر خردشده
  • ۱ قاشق چای‌خوری پونه کوهی خشک
  • ۱ قاشق چای‌خوری ریحان تازه
  • نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای پیتزا

  •  پنیر موزارلا رنده‌شده به میزان لازم
  • سوسیس یا گوشت پخته ریش‌ریش شده ۲۰۰ گرم
  • یک عدد فلفل دلمه‌ای خلال شده
  • قارچ به میزان لازم
  • یک عدد پیاز متوسط
پیتزای مخصوص نیویورک کنار انواع سبزیجات روی میز شام
پیتزا نیویورکی با خمیر خانگی لذیذتر است

دستورپخت پیتزا نیویورکی

آماده کردن خمیر پیتزای نیویورکی

در یک کاسه، آب گرم و مخمر را مخلوط کنید. اجازه دهید حدود ۵ دقیقه بماند تا کف کند. در یک کاسه بزرگ، آرد نان، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید. مخلوط مایه و روغن زیتون را داخل مواد خشک بریزید و مخلوط کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه آش بلغور

خمیر را روی سطح صافی که کمی آرد پاشیده شده حدود ۵ تا ۷ دقیقه ورز دهید تا نرم و کشدار شود. خمیر را در کاسه‌ای که کمی روغن در آن ریخته‌اید، بریزید و روی آن را با یک پارچه مرطوب بپوشانید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت به آن استراحت دهید تا زمانی که حجم آن دو برابر شود تا خمیر اصطلاحاً ‌به‌عمل بیاید.

پیتزا تنوری نیویورکی روی شعله
پیتزا نیویورکی تنوری

 سس را درست کنید

روغن زیتون را در یک قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر خردشده را اضافه کنید و حدود ۳۰ ثانیه یا تا زمانی که معطر شود تفت دهید.

گوجه‌فرنگی خردشده، پونه کوهی، ریحان، نمک، فلفل و کمی شکر (در صورت تمایل) را اضافه کنید. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید و هر از گاهی هم بزنید تا سس غلیظ شود.

فر را از قبل روی بالاترین دمایی که می‌توانید گرم کنید. حدود ۵۰۰ درجه فارنهایت (۲۶۰ درجه سانتی‌گراد) برای آن مناسب است. اگر سنگ پیتزا دارید، آن را در حالی‌که از قبل گرم می‌شود در فر قرار دهید.

بازم بخونین:  طرز تهیه ماش و قمری؛ غذای رژیمی لذیذ

درست کردن خمیر پیتزای نیویورکی

خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید (برای دو پیتزا ۱۴ اینچی) یا در صورت نیاز اندازه پیتزای دلخواه خود را تنظیم کنید.

روی یک سطح آردپاشی شده، خمیر را به آرامی کشیده و بسته به سلیقه خود، به صورت گرد یا مستطیل نازک در آورید.

پیتزا نیویورکی تزئین شده
تزئین پیتزا با ریحان

مراحل پخت پیتزا

  1. خمیر را روی یک سینی مخصوص پیتزا پهن کنید.
  2. یک لایه نازک از سس گوجه‌فرنگی را به طور مساوی روی خمیر بمالید.
  3. مقدار زیادی پنیر موزارلای رنده شده را اضافه کنید.
  4. مواد پیتزای خود را که از قبل تفت دادید و آماده کردید را روی پنیرها بریزید.
  5. در پایان مقداری پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا روی کل مواد پیتزا بریزید.

مرحله پخت نهایی در فر

پیتزا را با احتیاط داخل فر یا سنگ پیتزا که از قبل گرم کرده‌اید (در صورت استفاده از سنگ) منتقل کنید.

به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که پنیر حباب‌دار و کمی قهوه‌ای شود بپزید. پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید یکی دو دقیقه خنک شود. آن را برش دهید، داغ سرو کنید و از پیتزای خانگی خود به سبک نیویورکی لذت ببرید! یادتان باشد پیتزای سبک نیویورکی به نازکی و تاشو بودن با پوسته تردش معروف است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *