طرز تهیه پاستا آلفردو ایتالیایی یک غذای لاکچری خارجی

پاستا الفردو

پاستا آلفردو خامه‌ای یکی از ساده‌ترین و لذت‌بخش‌ترین انواع پاستا و ماکارونی است که می‌توانید در خانه درست کنید. خامه تازه با پنیر پارمزان و کره ترکیب می‌شود تا یک سس خوش طعم آلفردو در تنها چند دقیقه به‌دست آید. سپس با خاطره مورد علاقه شما برای یک شام ایتالیایی خوشمزه همراه می‌شود.

درباره پاستا آلفرودو جالب است بدانید که Fettuccine Alfredo در ابتدا توسط آلفردو دی للیو در رستوران مادرش در ایتالیا در اواسط دهه ۱۹۰۰ اختراع شد.

مجله آشپزی پخت خونه برای ایجاد یک تنوع ایتالیایی در وعده‌های غذایی شما پاستا آلفردو ایتالیایی را به شما توصیه می‌کند. حتماً در کنار خانواده یا دوستان با لبخند و شادی سرو کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه چیپس موز و سیب در فر یک خوراکی خانگی لذیذ برای بچه‌ها

مواد لازم پاستا آلفردو برای ۶ نفر

  • ۶۵۰ گرم سینه مرغ که مکعبی خرد شده
  • ۸ عدد قارچ اسلایس شده
  • نصف قاشق چای‌خوری پونه کوهی خشک
  • نصف قاشق چای‌خوری ریحان خشک
  • نصف قاشق چای‌خوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • ۴۵۰ پاستا پنه پخته و آبکش شده
  • ¼ فنجان جعفری تازه و خرد شده
  • ¼ فنجان پنیر پارمزان رنده شده (۲۵ گرم)
  • ۲ قاشق غذاخوری کره
یک ظرف پر از پاستا آلفردو
از انواع پاستا می‌توانید برای پخت استفاده کنید.

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

بازم بخونین:  طرز تهیه سوپ قارچ و شیر؛ یک پیش‌غذای لاکچری

طرز تهیه سس مخصوص پاستا آلفردو

  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • ۴ حبه سیرخرد شده
  • ۳ قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
  • ۲ فنجان شیر
  • ۲۰۰ گرم خامه صبحانه
  • نصف قاشق چای‌خوری نمک
  • نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • نصف قاشق چای‌خوری پونه کوهی خشک
  • نصف قاشق چای‌خوری ریحان خشک
  • نصف فنجان پنیر پارمزان رنده شده (۵۵ گرم)
پاستا آلفردو با قارچ
پاستا آلفردو بدون مرغ برای علاقه مندان به غذاهای گیاهی

دستور پخت پاستا آلفردو

کره را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا ذوب کنید سپس سینه های مرغ را اضافه کنید. نمک، فلفل، پونه کوهی و ریحان را مزه دار کنید. قبل از اینکه مرغ ها کاملا پخته شوند قارچ ها را اضافه کنید و تفت دهید و ۸-۱۰ دقیقه یا تا زمانی که مرغ کاملا پخته شود، بپزید. سپس مرغ را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.

بازم بخونین:  طرز تهیه كوبيده لوبيا سفيد؛ منبع فیبر و خوشمزه

سس را درست کنید: در همان ماهیتابه روی حرارت متوسط کره را آب کنید سپس سیر را اضافه کنید. بپزید تا سیر شروع به نرم شدن کند. نیمی از آرد را با همزن بزنید تا یکدست شود. شیر را به همراه خامه به تدریج داخل آن بریزید و بین اضافه کردن ها هم بزنید و بپزید تا کاملاً مخلوط شود و سس شروع به غلیظ شدن کند. با نمک، فلفل، پونه کوهی، ریحان و آویشن مزه‌دار کنید. پنیر پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود.

در یک کاسه بزرگ، سس را روی پاستا پنه پخته شده بریزید، سپس مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود. جعفری و پارمزان را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

این پاستای خوشمزه را گرم سرو کنید و از خوردن آن کنار خانواده و دوستان لذت ببرید.  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *