طرز تهیه پائلا سبزیجات اسپانیایی paella

پائیا سبزیجات اسپانیایی

پائلا paella یک غذای گیاهی اسپانیایی است. این غذا از معروف‌ترین غذاهای اسپانیایی سنتی است که پایه ‌آن برنج پائیاست. مجله آشپزی پخت خونه تلاش بسیاری دارد تا فارسی‌زبانان عزیز را با فرهنگ‌های غذایی دیگر ملل آشنا کند. در این راستا قصد داریم طرز تهیه پائلا سبزیجات اسپانیایی را آموزش دهیم.

امیدواریم با این کار سهم مهمی در تنوع بخشیدن به اوقات صرف ناهار و شام شما در کنار خانواده داشته باشیم. همچنین امیدواریم افرادی که رژیم کاهش مصرف گوشت دارند از دستورپخت‌های گیاهی مجله آشپزی پخت خونه لذت ببرند. برای تهیه پائلا سبزیجات اسپانیایی، دستورالعمل های مرحله به مرحله را دنبال کنید:

پائیا سبزیجات
پائلا سبزیجات از سری غذاهای ملل است

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

بازم بخونین:  طرز تهیه خورشت ترش تره گیلانی؛ یک غذای گیاهی متفاوت

مواد لازم برای تهیه پائلا سبزیجات اسپانیایی

  • ۱ و نیم فنجان برنج
  •  نیم فنجان گوجه فرنگی خردشده
  • ۱ فنجان فلفل دلمه ای خردشده (ترکیبی از قرمز، سبز و زرد)
  • ۱ فنجان لوبیا سبز خرد شده و به قطعات کوچک بریده شده است
  • نیم فنجان نخودفرنگی کنسرو یا تازه
  • نیم فنجان پیاز خردشده
  • ۳ حبه سیر ریزشده
  • ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا
  • نیم قاشق چای‌خوری زعفران (خیسانده شده در ۲ قاشق غذاخوری آب گرم)
  • یک‌چهارم فنجان روغن زیتون
  • نمک و فلفل به مقدار کافی
  • لیمو برای سرو
پائبا سبزیجات در کنار شمع در فضایی رومانتیک
برای مهمان هایی که وجترین هستند پائیا خوشمزه سرو کنید

دستور پخت پائلا سبزیجات اسپانیایی

۱. سبزیجات را آماده کنید: تمام سبزیجات را همان‌طور که در لیست مواد ذکر شده است بشویید و خرد کنید.

۲. در یک ماهیتابه بزرگ و کم عمق، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید.

۳. پیازهای خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید.

۴. سیر ریزشده را هم بزنید و یک دقیقه دیگر یا تا زمانی که سیر عطر خود را آزاد کند به پختن ادامه دهید.

بازم بخونین:  طرز تهیه خورش بامیه؛ یک شام لاکچری برای مهمان‌ها

۵. فلفل دلمه‌ای خردشده، لوبیا سبز و نخود را به تابه اضافه کنید. با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید. سبزیجات را حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

۶. گوجه فرنگی خردشده و پاپریکا شیرین را با هم مخلوط کنید. چند دقیقه بپزید، اجازه دهید طعم‌ها با هم مخلوط شوند.

۷. حالا برنج را به تابه اضافه کنید. آن را به طور مساوی روی سبزیجات پخش کنید.

پائیا سبزیجات با انواع سبزیجات و برش های لیموترش
تازگی سبزیجات در طعم غذاهای گیاهی تاثیر فراوانی دارد

۸. سبزیجات را روی برنج بریزید. تابه را به آرامی تکان دهید تا مایع به طور یکنواخت پخش شود.

۹. زعفران را در آب گرم حل کرده و روی برنج بریزید. زعفران غذا را با رنگ طلایی زیبا و طعمی منحصر به فرد القا می کند.

۱۰. بعد از این مرحله برنج را هم نزنید. بگذارید حدود ۱۵-۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط بجوشد. برای اطمینان از پخت و پز یکنواخت می توانید ظرف را روی اجاق گاز حرکت دهید.

۱۱. در حین پختن برنج، پائیا را بچشید و در صورت نیاز چاشنی را با نمک و فلفل بیشتری تنظیم کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه نخود آب و گردو

۱۲. اختیاری: اگر سبزیجات دیگری مانند قلب کنگر یا مارچوبه اضافه می کنید، در این مرحله آنها را روی برنج بچینید.

۱۳. پس از پخته شدن برنج و جذب بیشتر مایعات، حرارت را خاموش کرده و در ظرف را با درب یا فویل آلومینیومی بپوشانید. اجازه دهید حدود ۵ دقیقه استراحت کند. این کمک می‌کند تا اطمینان حاصل شود که برنج به طور یکنواخت پخته شده و طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

۱۴. پائیا سبزیجات اسپانیایی را با تکه‌های لیمو در کنارش سرو کنید. قبل از خوردن مقداری آب لیمو روی پائیا بفشارید تا طعم بیشتری پیدا کند.

پائیا سبزیجات در ظرف چوبی با برش های لیمو ترش
اگر وجترین نیستید ، تکه های فیله مرغ هم به مواد آن اضافه کنید

میزان کالری

به طور متوسط، یک وعده پائلا سبزیجات می تواند حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ کالری برای هر نفر داشته باشد. این تخمین شامل مواد تشکیل دهنده ای مانند برنج، سبزیجات، روغن زیتون و چاشنی هایی است که معمولاً در دستور پخت گیاهی سنتی پائلا استفاده می شود.

به خاطر داشته باشید که میزان کالری واقعی ممکن است بسته به مواد تشکیل دهنده خاص و مقدار آنها در پخت متفاوت باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *