مرغ عسلی رژیمی یک غذای خوشمزه مخصوص مهمانی‌های ویژه

مرغ عسلی رژیمی

مجله آشپزی پخت خونه قصد دارد به شما ایده‌های خوبی برای تهیه غذاهای رژیمی بدهد. غذاهایی با کلسترول و چربی کمتر، نشاسته کمتر و بیشتر گیاهی. اما در این میان نمی‌توان از وجود پروتئین در غذا غافل شد پروتئینی که درگوشت یافت می‌شود. گرچه بهتر است حجم مصرف گوشت شما بیشتر گوشت سفید باشد. غذاهایی مانند مرغ عسلی رژیمی که غذایی سالم و خوش‌خور است.

برای تهیه مرغ عسلی رژیمی (یا جوجه عسلی رژیمی) برای ۲ نفر می‌توانید از این دستور ساده پیروی کنید. این غذا لذیذ و سالم است و آن را به انتخابی عالی برای یک وعده غذایی سیرکننده تبدیل می‌کند.

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

مرغ عسلی با پلو و تکه های کلم بروکلی برای تزئین
مرغ عسلی در کنار پلو و کلم بروکلی

مواد لازم برای تهیه مرغ عسلی رژیمی برای دو نفر

  • ۲ عدد سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نمک و فلفل برای چشیدن
  • نیم قاشق چای‌خوری پاپریکا (اختیاری، برای طعم بیشتر)
بازم بخونین:  طرز تهیه آش اناری یک غذای مخصوص شب یلدا و زمستان و پاییز

سس مرغ عسلی برای لعاب

  • ۲ قاشق غذاخوری عسل
  • ۱ قاشق غذاخوری سس سویا کم سدیم
  • ۱ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
  • ۱ حبه سیر خرد شده
  • نیم قاشق چای‌خوری زنجبیل رنده‌شده (اختیاری، برای طعم دادن)
مرغ عسلی با پاچین با کنجد پاشیده شده روی آن در یک ظرف سفالی
مرغ عسلی را میتوان با بال و پاچین هم درست کرد.

مراحل دستور پخت مرغ رژیمی

سینه‌های مرغ را روی یک تخته برش تمیز قرار دهید و با دستمال کاغذی خشک کنید. سپس مرغ را به تکه‌های دلخواهتان خرد کنید. این کار به مرغ کمک می‌کند تا خوب طلایی شود.

دو طرف سینه مرغ را با نمک، فلفل و پاپریکا (در صورت تمایل) مزه‌دار کنید.

لعاب عسلی

عسل، سس سویا، آب لیمو، سیر خرد شده و زنجبیل رنده‌شده (در صورت تمایل) را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. این لعاب عسل خوشمزه شما خواهد بود.

مرغ عسلی رژیمی در یک ظرف با برنج و کلم بروکلی و هویج
مرغ عسلی را همراه با سبزیجات بخارپز و پلو سرو کنید

فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی‌گراد) از قبل گرم کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه آش شله قلمکار بدون نخود

روغن زیتون را در یک ماهیتابه مناسب فر روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پس از داغ شدن روغن، سینه‌های مرغ را اضافه کنید و حدود ۲ تا ۳ دقیقه از هر طرف تفت دهید تا خوب سرخ شوند.

وقتی سینه‌های مرغ سرخ شدند، لعاب عسل را روی آن‌ها در تابه بریزید. حتماً دو طرف مرغ را بپوشانید.

ماهیتابه را به فر از قبل گرم‌شده منتقل کنید و حدود ۳۰ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که مرغ به دمای داخلی ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۴ درجه سانتیگراد) برسد بپزید. زمان پخت ممکن است بسته به ضخامت سینه مرغ شما متفاوت باشد.  

مرغ عسلی در کنار برنج سفید در یک ظرف سفالی
به مرغ عسلی میتوانید سس سویای بیشتری بزنید

پس از پخته شدن مرغ، آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید چند دقیقه استراحت کند.

مرغ عسلی برش داده‌شده را در بشقاب بگذارید و لعاب باقی مانده از ماهیتابه را روی آن بپاشید. در این مرحله بد نیست با گیاهان تازه یا کمی دانه کنجد تزئین کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه شکر پلو🍚😋

مرغ عسلی رژیمی خود را با غذاهای جانبی دلخواهتان مانند سبزیجات بخارپز مانند کلم بروکلی و لوبیاسبز یا یک سالاد ساده سرو کنید تا غذا کامل شود.

از شام خوشمزه و سالم دونفره خود لذت ببرید!

میزان کالری

میزان کالری مرغ عسلی بسته به دستور غذا و اندازه هر وعده متفاوت است. مجله آشپزی پخت خونه در اینجا میزان کالری برای هر دو گزینه را به شما ارائه میدهد. با برنج و بدون برنج.

۱. مرغ عسلی رژیمی با برنج:

 مرغ عسلی رژیمی به طور معمول حاوی حدود ۳۰۰-۴۰۰ کالری در هر وعده است. یک وعده استاندارد برنج سفید (حدود ۱ فنجان پخته شده) تقریباً ۲۰۰ کالری دارد.

بنابراین، اگر مرغ عسلی رژیمی را با یک وعده استاندارد برنج سفید میل کنید، کل کالری برای هر نفر حدود ۵۰۰-۶۰۰ کالری خواهد بود.

مرغ عسلی رژیمی مجلسی تزئین شده با انگور
مرغ عسلی رژیمی را برای مجالس ویژه سرو کنید

۲. مرغ عسلی رژیمی بدون برنج:

میزان کالری مرغ عسلی بدون برنج عمدتا به مواد سس و مقدار مرغ بستگی دارد. یک وعده این غذا می تواند از ۳۰۰ تا ۴۰۰ کالری یا بیشتر متغیر باشد.

لطفاً به یاد داشته باشید که این تخمین‌های میزان کالری تقریبی هستند و محتوای کالری واقعی می‌تواند بر اساس عواملی مانند دستور پخت خاص، اندازه وعده و روش‌های پخت مورد استفاده متفاوت باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *