طرز تهیه ماش و قمری؛ غذای رژیمی لذیذ

1 15

این غذا همان‌طور که از اسمش پیداست یک غذای سنتی ایرانی و جالب است. این غذاها نشان می‌دهند که فرهنگ غذایی ما ایرانیان چقدر غنی بوده و متاسفانه امروز رو به فراموشی است. مجله آشپزی پخت خونه قصد دارد با انتشار این غذاها فرهنگ غنی آشپزی قدیمی را دوباره زنده کند.

مخصوصاً غذاهای سنتی ایرانی که بخش بزرگی از آن‌ها غذاهای گیاهی هستند و مخصوص وگان‌ها و گیاهخواران هستند. غذاهای گیاهی بسیار متنوع و خوش‌خور برای افرادی که رژیم مصرف گوشت دارند. طرز تهیه ماش و قمری از جمله غذاهای کوبیدنی هستند که باید قبل از سرو مثل گوشت‌کوبیده آن را کوبید.

بازم بخونین:  طرز تهیه دو پیازه؛ غذای فوری

سعی کنید این غذاها را با لذت طبخ کنید و لبخند در کنار اعضای خانواده سرو کنید. نوش جان!

ماش و قمری غذای سنتی در یک میز ناهار لاکچری
ماش و قمری یک غذای خوشمزه برای وگان ها است

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

بازم بخونین:  طرز تهیه خورش کدوسبز با سیب زمینی; غذایی گیاهی که باید امتحان کنید

مواد لازم برای پخت ماش و قمری برای ۴ نفر

  • ماش نیم پیمانه (۲۱۰ گرم)
  • کلم قمری ۱ عدد بزرگ (۱۲۰ گرم)
  • برنج سبوس‌دار نیم کوب نیم پیمانه (۶۷ گرم)
  • تره، جعفری، شوید ۵۰۰ گرم
  • مرزه، ترخون خشک به میزان لازم
  • پیاز خردشده ۱ عدد بزرگ (۱۴۰ گرم)
  • نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری به میزان لازم
  • روغن حیوانی (گاوی) روغن کنجد یا روغن زیتون ۵۰ گرم یا به میزان لازم
ماش و قمری اصفهانی با گل و یک ظرف سالاد
این یک غذای گیاهی کامل و خوش‌طعم است

روش تهیه ماش و قمری

  1. ماش و برنج را از قبل خیس می‌کنیم
  2. سبزیجات را به شکل تکه‌های بزرگ خرد می‌کنیم.
  3. کلم قمری را درشت خرد می‌کنیم.
  4. ماش، برنج، سبزیجات و کلم قمری را با آب و مقداری نمک، زردچوبه، فلفل و زنجبیل می‌پزیم.
  5. پیاز را با روغن و مقداری زردچوبه کمی تفت داده سپس مرزه ترخون و ادویه را نیز افزوده و مجدداً کمی تفت می‌دهیم.
  6. پیاز را به مواد قبلی افزوده و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
  7. وقتی که غذا کاملاً پخته و آبش تمام شد، تمام مواد مخلوط را می‌کوبیم.
بازم بخونین:  طرز تهیه رتتوی (Ratatouille) یک غذای جانانه فرانسوی

غذا آماده سرو است.

میزان کالری

مطمئناً، خوشحال می شوم به شما کمک کنم تا کالری تقریبی ای غذا را با استفاده از مواد ارائه شده محاسبه کنید.

حجم کالری این غذا حدود ۱۴۵۸.۶۹ کالری می‌باشد. که برای هر نفر حدود ۳۶۴ کالری تخمین می‌زنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *