مجله آشپزی پخت خونه به دنبال انتشار دستور پختهایی است که همه افراد با رژیمهای مختلف و همه سلیقهها را پاسخگو باشد. یکی از اهداف ما انتشار دستور پخت غذاهای گیاهی است که این روزها بسیار مورد توجه قرار گرفته است. غذاهای گیاهای به خاطر کلستورل کمتر و مواد غذایی بیشتر سلامت بدن را تضمین میکنند.
لازانیا گیاهی با قارچ و اسفناج یکی از همین غذاهای لذیذ و دلچسب گیاهی است که طعمی بدون گوشت با غذاهای کلاسیک ایتالیایی ارائه میدهد. این غذا با لایههایی از رشتههای لازانیا، ترکیبی از سبزیجات سرخشده مانند اسفناج، کدو سبز و فلفل دلمهای و بشامل خامهای یا طعمهای دیگر بهطور هماهنگ ترکیب میکند تا تجربهای رضایتبخش و آرامشبخش را ایجاد کند.
یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه
چه گیاهخوار باشید یا صرفاً به دنبال کشف غذاهای بدون گوشت باشید، لازانیا گیاهی به شما نشان میدهد که غذاهای گیاهی میتوانند بسیار خوشمزه و مفید باشند.
مواد لازم برای تهیه لازانیای گیاهی
برای فیلینگ قارچ و اسفناج:
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۴۵۰ گرم قارچ، ورقه شده
- ۱ عدد پیاز، ریز خردشده
- ۳ حبه سیر خردشده
- ۸ فنجان اسفناج تازه، خردشده
- آویشن خشک ۱ قاشق چای خوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
برای فیلینگ پنیر:
- ۲ فنجان پنیر ریکوتا
- ۱ فنجان پنیر موزارلای رنده شده
- نصف فنجان پنیر پارمزان رنده شده
- تخم مرغ ۱ عدد
- نصف قاشق چایخوری جوز هندی
- نمک و فلفل برای چشیدن
مواد اصلی تشکیلدهنده:
- ۹ عدد رشته لازانیا بدون جوش
- ۲ فنجان سس گوجه فرنگی (خریدی یا خانگی)
- ۱ فنجان پنیر موزارلای رنده شده (برای رویه)
- ریحان تازه خرد شده (برای تزئین)
طرز تهیه لازانیا گیاهی:
در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز خردشده را اضافه کنید و حدود ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا شفاف شود. سپس سیر ریزشده را هم بزنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
قارچ های اسلایس شده را اضافه کنید و حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا رطوبت آنها خارج شود و طلایی شود.
اسفناج خرد شده و آویشن خشک را اضافه کنید. بپزید تا اسفناج پخته شود و رطوبت اضافی آن تبخیر شود.
فیلینگ پنیر را آماده کنید:
در یک کاسه، پنیر ریکوتا، پنیر موزارلای رندهشده، پنیر پارمزان رندهشده، تخممرغ، جوز هندی، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید تا فیلینگ به طور یکنواخت ترکیب شود.
لازانیا را جمع کنید:
- فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک لایه نازک از سس گوجه فرنگی را کف یک ظرف پخت ۹×۱۳ اینچی بمالید. ۳ رشته لازانیا را روی سس قرار دهید. نیمی از فیلینگ قارچ و اسفناج را روی رشتهها بمالید.
- نیمی از فیلینگ پنیر را روی آن قرار دهید. لایهها را تکرار کنید: ۳ رشته دیگر، باقیمانده قارچ و اسفناج و پنیر و سس گوجه فرنگی را روی آن بمالید.
- ظرف پخت را با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید. فویل را بردارید و باقیمانده پنیر موزارلای رنده شده را روی آن بپاشید.
- پخت را برای ۱۵تا ۲۰ دقیقه دیگر یا تا زمانی که پنیر آب شده و حبابدار شود ادامه دهید. لازانیا را از فر خارج کنید و اجازه دهید چند دقیقه قبل از برش دادن خنک شود. قبل از سرو با ریحان تازه خرد شده تزئین کنید.
این لازانیا با قارچ و اسفناج ترکیبی لذتبخش از طعمهای مختلف دارد. حتماً با لبخند و شادی سرو شود.
میزان کالری لازانیا سبزیجات
تعداد کالری در یک وعده لازانیا سبزیجات اسفناج و قارچ بسته به اندازه وعده و مواد خاصی که در دستور غذا استفاده می شود متفاوت است. به طور متوسط، یک وعده لازانیا سبزیجات برای هر نفر ممکن است حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ کالری داشته باشد.