طرز تهیه قایق کدو سبز یک غذای مکزیکی یا دلمه کدو سبز

قایقی کدوسبز

قایق کدو سبز که در غذاهای مکزیکی به نام Calabacitas Rellenas نیز شناخته می‌شود، غذایی خوشمزه است که از کدوسبز توخالی و پر شده با مخلوطی از سبزیجات (اغلب شامل ذرت، کدو سبز و پنیر) درست می‌شود.

این غذا اگر گوشت چرخ‌کرده‌اش را حذف کنید و به جای آن سویا اضافه کنید می‌تواند یک غذای رژیمی و گیاهی باشد. در اصل این غذا شبیه به همان دلمه خودمان است. به نوعی می‌توان آن را دلمه کدو سبز هم نام‌گذاری کرد.

مجله آشپزی پخت خونه دنبال خلق یک تجربه متفاوت و متنوع غذایی برای مخاطبانش می‌باشد. پس با ما همراه باشید با دستور تهیه قایق کدو سبز

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

دلمه کدو سبز زیبا در یک ظرف چینی سفید
قایق کدوسبز با کدوهای تپلی

مواد لازم قایق کدو سبز

  • ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۲عدد کدوسبز سایز متوسط
  • ۱فنجان کدوسبز خرد شده
  • ۱ فنجان دانه ذرت (تازه یا منجمد)
  • نیم فنجان پیاز خرد شده
  • ۲ حبه سیر خرد شده
  • ۱ فنجان گوجه فرنگی خرد شده
  • ۱ فنجان پنیر رنده شده (مانند چدار یا مخلوط مکزیکی)
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
  • ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز (به سلیقه تنظیم کنید)
  • نمک و فلفل برای چشیدن
  • گشنیز یا جعفری تازه برای تزئین (اختیاری)
قایق کدو سبز  برای پخت آماده می‌شود
این غذا را بدون فر هم میتوانید پخت کنید

دستور پخت دلمه کدو سبز

۱. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی‌گراد) گرم کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج یک غذای رژیمی فرانسوی

۲. کدو سبز را بشویید و قسمت بالایی آن را جدا کنید، دانه‌ها و خمیر را از داخل بیرون بیاورید و یک «قایق» توخالی ایجاد کنید. قایق‌های کدو را کنار بگذارید.

۳. در یک ماهیتابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز خردشده و سیر خردشده را اضافه کنید و گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا مواد پخته شوند.

بازم بخونین:  طرز تهیه کشک بادمجان با عدس؛ یک غذای سنتی ایرانی دیگر

۴. دانه‌های ذرت، زیره آسیاب‌شده، نمک و فلفل را به ماهیتابه اضافه کنید. حدود ۵ تا ۷ دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند بپزید.

۵. گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را به مواد بالا اضافه کنید و با هم مخلوط کرده و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر بپزید و اجازه دهید مخلوط با هم یکی شود.

۶. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و نیمی از پنیر رنده‌شده را به مواد آن مخلوط کنید.

۷. کدوهای سبز را با احتیاط با مواد آماده شده و پنیر پر کنید. روی هر قایق کدو باقی‌مانده پنیر خرد شده را بپاشید.

قابق کدو سبز در ظرف بزرگ چینی روی میز شام
ترئین قایق کدوسبز به روش رستورانی

۸. کدوهای سبز پر شده را روی یک ورقه پخت قرار دهید و رویه‌های کدو را دوباره روی آن قرار دهید.

بازم بخونین:  طرز تهیه خورشت کاری؛ یک خورشت خوشمزه فراموش‌شده

۹. در فر از قبل گرم‌شده به مدت تقریبی ۳۰ تا ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که گوشت کدو سبز با چنگال سوراخ شود و پنیر آب شده و حباب‌دار شود، بپزید.

۱۰. در صورت تمایل قبل از سرو با گشنیز یا جعفری تازه تزئین کنید.

میزان کالری قایق کدو سبز یا دلمه کدو سبز

تعداد کالری این غذا بر اساس مواد تشکیل‌دهنده خاص و اندازه وعده‌هایی که استفاده می‌کنید متفاوت است. به عنوان یک تخمین تقریبی، هر وعده غذای قایق کدو سبز پرشده (با فرض دو وعده در هر کدو تنبل) ممکن است حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ کالری داشته باشد، بدون در نظر گرفتن تزیینات. لطفاً توجه داشته باشید که این یک تخمین کلی است و ممکن است میزان کالری واقعی بسته به مواد تشکیل‌دهنده و روش تهیه شما متفاوت باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *