طرز تهیه غذای گیاهی قارچ شکم پر

قارچ شکم پر

اگر گیاه‌خوار هستید یا رژیم گوشت دارید و به دنبال دستور پخت غذای گیاهی هستید به خوب جایی آمده‌اید. مجله آشپزی پخت خونه قصد دارد برای شما این بار طرز تهیه غذای گیاهی قارچ شکم پر که تا به‌حال شاید نشنیده باشید را معرفی کند. امیدواریم پس از پخت و سرو آن اوقاف شاد و احساس شادابی داشته باشد.

این غذا قاچ شکم پر است. قارچ شکم پر یک پیش غذا یا غذای جانبی عالی است و معمولاً کالری کمی دارند که این غذا را به گزینه‌ای سالم تبدیل می‌کند.

معمولاً افرادی که علاقه به غذای گیاهی دارند مشکل تنوع غذا دارند. ما سعی داریم با انتشار این دستور پخت‌ها شما را در این امر یاری کنیم.

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

قارچ شکم پر
قارچ شکم پر را درون فر قرار دهید

مواد لازم برای تهیه قارچ شکم پر

  • ۱۲ قارچ بزرگ (قارچ پورتوبلو یا دکمه ای بهتر است)
  • ۱ فنجان اسفناج تازه خردشده
  • ۱/۲ فنجان آرد سوخاری (در صورت تمایل گندم کامل یا بدون گلوتن)
  • ۱/۲ فنجان پنیر فتا (یا هر پنیر دیگری به انتخاب شما) خردشده
  • ۱/۳ فنجان پنیر پارمزان ریز رنده‌شده
  • ۲ حبه سیر خردشده
  • ۱ پیاز کوچک، ریز خردشده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد شده
  • نمک و فلفل به مقدار کافی
قارچ شکم پر خوشخوراک با پنیر پیتزای آب شده
در مواد داخل قارچ شکم پر میتوان از گوجه فرنگی هم استفاده کرد

طرز تهیه قارچ شکم پر

۱. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه اسفناج و تخم مرغ یا همان نرگسی؛ یک غذای سریع 10 دقیقه‌ای

۲. قارچ ها را کاملا بشویید و ساقه‌ها را جدا کنید. با قاشق به آرامی داخل قارچ‌ها را جدا کنید و فضای خالی برای قیمه ایجاد کنید. ساقه های قارچ را ریز خرد کرده و کنار بگذارید.

۳. در یک تابه، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز خردشده و سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا شفاف و معطر شوند.

بازم بخونین:  طرز تهیه آش بلغور

۴. ساقه‌های قارچ خردشده را اضافه کنید و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر تفت دهید تا نرم شوند.

۵. اسفناج های خردشده را هم بزنید و ۱ تا ۲ دقیقه بپزید تا اسفناج پژمرده شود.

۶. در یک کاسه، مخلوط تفت داده شده را با آرد سوخاری، پنیر فتا خردشده، پارمزان رنده شده و جعفری خرد شده مخلوط کنید. همه چیز را خوب با هم مخلوط کنید تا به شکل مواد منسجمی درآید. با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

۷. هر کلاه قارچ را با مخلوط آماده‌شده پر کنید و به آرامی فشار دهید تا در بسته‌بندی شود.

۸. قارچ‌های پر شده را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی یا فویل آلومینیومی پوشانده‌اید قرار دهید.

بازم بخونین:  طرز تهیه پائلا سبزیجات اسپانیایی paella

۹. روغن زیتون باقی‌مانده را روی قارچ‌های پرشده بریزید.

۱۰. در فر از قبل گرم‌شده حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که قارچ‌ها نرم شوند و رویه‌ها قهوه‌ای طلایی شوند بپزید.

قارچ شکم پر برای ناهار روی میز رستوران
در قارچ شکم پر میتوانید از سبزیجات دلخواهتان استفاده کنید

میزان کالری

حجم کالری قارچ شکم پر می تواند بر اساس مواد و مقادیر خاص استفاده شده متفاوت باشد. با این حال، در اینجا یک تقسیم تقریبی از محتوای کالری برای دستورالعمل ذکر شده در بالا آورده شده است:

  • قارچ بزرگ یا دکمه ای (۱۲ عدد بزرگ): ۶۰ کالری
  • اسفناج تازه (۱ فنجان): ۷ کالری
  • آرد سوخاری (۱/۲ فنجان): ۲۰۰ کالری
  • پنیر فتا (۱/۲ فنجان): ۲۰۰ کالری
  • پنیر پارمزان (۱/۴ فنجان): ۱۱۰ کالری
  • روغن زیتون (۲ قاشق غذاخوری): ۲۴۰ کالری
  • سیر، پیاز، جعفری، نمک و فلفل: کالری ناچیز
قارچ شکم پر
قارچ شکم پربا سبزیجات در فر

کل حجم کالری ظرف حدود ۸۱۷ کالری خواهد بود. به خاطر داشته باشید که این یک تخمین است و می تواند بر اساس مارک های خاص و انواع مواد تشکیل‌دهنده مورد استفاده متفاوت باشد. اگر کالری کمتر می‌خواهید مصرف کنید، می‌توانید مقدار پنیر یا روغن استفاده شده در دستور غذا را کاهش دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *