طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر با سبزیجات

فلفل دلمه ای شکم پر شاخص

طرز تهیه فلفل دلمه‌ای شکم‌ پر با سبزیجات، دستور پختی خوشمزه و رنگارنگ است که شیرینی طبیعی فلفل دلمه‌ای را با سبزیجات خوش‌طعم ترکیب می‌کند. این غذا یک تجربه رضایت‌بخش و یک خوراکی مغذی برای گیاهخواران و وگان‌ها یا هر کسی که به دنبال یک وعده غذایی سالم است خواهد بود.

مجله آشپزی پخت خونه سعی دارد با دستور پخت‌هایی که برای غذاهای گیاهی منتشر می‌کند به گیاهخواران و افراد دارای رژیم در این زمینه کمک کند. اگر شما هم یک گیاهخوار یا رژیمی هستید حتماً به تنوع غذاهای خود خیلی فکر می‌کنید. ما در ادامه قصد داریم یک غذای گیاهی مغذی و خوشمزه را به شما آموزش دهیم. این غذا تقریباً شبیه به همان دلمه فلفل است با اندکی تفاوت در مواد داخلش.

یادتان باشد اگر این غذا را آماده کردید و در کنار خانواده و دوستان با خاطره ای خوش آن را میل کردید یا اگر نکته ای در تهیه آن داشتید حتما در پایین همین صفحه در بخش نظرات آن خاطره یا نکته را با ما به اشتراک بگذارید. ما از این که شما تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید خوشحال خواهیم شد.
مدیریت پخت خونه

بازم بخونین:  طرز تهیه دیپ اسفناج یک غذای تابستانی لذیذ
فلفل دلمه ای شکم پر
فلفل دلمه ای شکم پر بدون گوشت

سبزیجاتی که معمولاً برای پر کردن فلفل دلمه استفاده می‌شود شامل کدو سبز، بادمجان، هویج، قارچ، پیاز و گوجه‌فرنگی است. اما انتخاب‌ها برای این کار تقریباً نامحدود هستند و شما می‌توانید هر نوع سبزیجات یا صیفی‌جاتی را در آن بریزید. این سبزیجات اغلب با گیاهان معطر و ادویه‌هایی مانند سیر، آویشن، پونه کوهی یا زیره سرخ می‌شوند و طعم آن را متفاوت می‌کنند.

این غذا نه تنها خوشمزه است بلکه دارای ارزش غذایی نیز می باشد. فلفل دلمه‌ای منبع عالی ویتامین‌های A و C است، در حالی که مجموعه سبزیجات مجموعه‌ای از ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر غذایی را به همراه دارد.

فلفل دلمه ای پر
فلفل دلمه ای پر با سبزیجات تازه برای وگان ها

مواد لازم برای تهیه فلفل دلمه ای شکم پر با سبزیجات

  • ۴ فلفل دلمه بزرگ (هر رنگی)
  • ۱ فنجان برنج پخته‌شده
  • ۱ فنجان لوبیاسبز پخته‌شده
  • ۱ پیاز کوچک، ریز خردشده
  • ۲ حبه سیر خردشده
  • ۱ فنجان گوجه‌فرنگی خردشده
  • ۱ فنجان پنیر رنده شده (چدار، موزارلا یا انتخاب شما)
  • ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق چایخوری زیره
  • ۱ قاشق چایخوری پاپریکا
  • نمک و فلفل برای چشیدن
  • جعفری یا گشنیز تازه برای تزئین (اختیاری)
بازم بخونین:  طرز تهیه کیش (Quiche) غذای فرانسوی معروف
فلفل دلمه ای شکم پر زیبا
فلفل دلمه ای شکم پر را میتوانید دوتایی هم استفاده کنید

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر گیاهی

۱. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.

۲. فلفل‌ها را کاملا بشویید و سر فلفل دلمه‌ها را ببرید و دانه‌ها را از داخل درآورید.

۳. روغن زیتون را در تابه‌ای روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز خردشده و سیر خردشده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز شفاف شود.

۴. گوجه‌فرنگی خرد‌شده، برنج پخته‌شده و لوبیا سبز را به ماهیتابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

۵. مخلوط را با زیره، پاپریکا، نمک و فلفل مزه‌دار کنید و هم بزنید تا همه مواد به طور یکنواخت ترکیب شوند.

۶. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید چند دقیقه خنک شود.

۷. هر فلفل شیرین را با مخلوط پر کنید و آن را محکم بسته‌بندی کنید.

۸. فلفل‌های شکم پر را در یک ظرف پخت قرار دهید و روی ظرف را با فویل بپوشانید.

۹. فلفل‌ها را در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که فلفل‌ها نرم شوند بپزید.

بازم بخونین:  خوراک بادنجان سرد یک خوراک گیاهی کاملاً متفاوت

۱۰. فویل را بردارید و پنیر رنده‌شده را روی هر فلفل بپاشید.

۱۱. ظرف را دوباره در فر قرار دهید و به مدت ۵ دقیقه دیگر یا تا زمانی که پنیر آب شود و حباب بزند بپزید.

۱۲. پس از آماده شدن فلفل‌ها، آنها را از فر خارج کرده و اجازه دهید چند دقیقه خنک شوند.

۱۳. در صورت تمایل با جعفری یا گشنیز تازه تزئین کنید.

۱۴. فلفل دلمه‌های پر شده را به عنوان غذای اصلی یا به عنوان پیش‌غذا با سالاد یا نان خردشده سرو کنید.

فلفل دلمه ای
فلفل دلمه ای شکم پر با پنیر و سبزیجات

میزان کالری فلفل دلمه ای شکم‌پر

حجم کالری فلفل دلمه ای شکم پر بسته به مواد و مقدار خاصی که در دستور غذا استفاده می شود، می تواند متفاوت باشد. با این حال می‌توان یک تخمین کلی از آن ارائه داد.

به طور متوسط این غذا با ۱ فلفل دلمه ای بزرگ، ۱ فنجان کینوآ پخته شده، ۱ فنجان لوبیا سبز، ۱ پیاز کوچک، ۲ حبه سیر، ۱ فنجان گوجه فرنگی خرد شده، ۱ فنجان پنیر رنده شده و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون تهیه می شود.، که می‌تواند حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ کالری در هر وعده داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *