گادن بودی از غذاهای متنوعی است که شباهت زیادی به کتلت دارد. بهنوعی کتلت بهحساب میآید. اگر قصد دارید که سفرهای متنوع داشته باشید میتوانید گادن بودی را مدنظر داشته باشید. اما این غذا از چه موادی و چگونه پخت میشود. در ادامه به این دو موضوع میپردازیم:
مواد لازم برای پخت گادن بودی
- ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده گوساله کمچرب
- نصف پیمانه برنج پخته
- ۳ عدد تخممرغ
- ۱۰۰ گرم جعفری
- به مقدار کافی نمک
- به مقدار کافی فلفل
- به مقدار کافی زردچوبه
دستور پخت گادن بودی
گوشت را در کاسهای ریخته و برنج پخته و جعفری خردشده را اضافه کنید و خوب ورز دهید. هنگام ورز دادن، نمک، فلفل و زردچوبه را نیز به مواد فوق اضافه کنید.
۲ عدد تخممرغ را به مواد اضافه و دوباره ورز دهید. در ظرفی جداگانه یک تخممرغ دیگر را با چنگال و کمی نمک خوب هم بزنید. سپس مواد گادن بودی را به صورت کتلت رولتی در بیاورید و قبل از اینکه سرخ کنید در تخممرغ همزده شده بغلطانید و سرخ کنید.
اندازه گادن بودی سلیقهای بوده و حتی میتواند به شکل کتلت ایرانی باشد. این غذا را میتوان با انواع دورچین میل کرد مانند سیبزمینی سرخکرده، سبزی خوردن، سالاد فصل، سالاد کاهو یا سس کچاپ.?