طرز تهیه کوکو نخودفرنگی؛ تنوع با نخودفرنگی😋

کوکو نخودفرنگی

کوکو نخودفرنگی Pea fritter از انواع کوکو ولی با طعم و رنگ متفاوت از انواع کوکوهایی است که معمولاً ما ایرانی‌ها می‌خوریم. نخودفرنگی از جمله صیفی‌جات مغذی و پرخاصیتی است که در سبد موادغذایی ما ایرانی‌ها خیلی جایی ندارد. معمولاً غذای زیادی از این ماده درست نمی‌شود مگر در سوپ یا برخی انواع سالاد.

بازم بخونین:  طرز تهیه کوکوی اشپل ماهی؛ غذایی دریایی 🐡🐟😋

این بار اما فرق دارد. ما سعی کردیم یک دستورپخت از نخودفرنگی را برای شما آماده کنیم تا به تنوع سفره غذای شما کمک کند.

کوکو نخودفرنگی
معمولاً نخودفرنگی در سبد مواد غذایی ما ایرانی‌ها خیلی دیده نمی‌شود.

مواد لازم برای پخت کوکو نخودفرنگی

  • ۵۰۰ گرم نخودفرنگی
  • ۲۵۰ گرم سبزی (جعفری، گشنیز، شوید)
  • ۳ عدد تخم‌مرغ
  • ۱ قاشق آرد
  • ۲ حبه سیر
  • ۱ عدد فلفل دلمه‌ای متوسط
  • به مقدار کافی نمک
  • به مقدار کافی فلفل
بازم بخونین:  طرز تهیه کوکوی باقلا مازندرانی😋🥰
غذای گیاهی و خوشمزه کوکو نخودفرنگی
ماده اصلی این غذا نخودفرنگی که باب دندان سبزی‌خواران است.

دستور پخت کوکو نخودفرنگی

پوست اول و دوم نخودفرنگی را بگیرید و در دستگاه غذاساز هم بزنید. سبزی‌ها را ساطوری (ریز) کنید. سپس فلفل دلمه‌ای را خرد کنید.

سبزی ساطوری را با فلفل دلمه‌ای، نمک، فلفل و پوره نخودفرنگی و سیر رنده‌شده اضافه کرده و مخلوط نمایید. مایه به دست آمده را به سبک کوکوهای دیگر در ماهیتابه سرخ کنید. ?

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *