طرز تهیه کوکوی باقلا مازندرانی😋🥰

کوکوی باقالا

انواع مختلف کوکو مانند کوکوی باقالا مازندرانی باعث تنوع بیشتر سفره غذایی شما می‌شود. هر نوع کوکویی را می‌توان با یکی از انواع سبزیجات و صیفی‌جات تهیه کرد. همین مسئله باعث افزایش مواد معدنی و مغذی لازم برای بدن و رشد و سلامت می‌شود.

بازم بخونین:  طرز تهیه یخمه ترش؛ از غذاهای کوبیدنی

مواد لازم برای تهیه کوکوی باقالا مازندرانی

  • ۵۰۰ گرم باقلا مازندرانی
  • ۱ قاشق آرد
  • ۳ عدد تخم‌مرغ
  • ۲۵۰ گرم سبزی (جعفری، گشنیز، شوید)
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای متوسط
  • ۲ پر سیر
  • نمک به مقدار کافی
  • فلفل به مقدار کافی
کوکوی باقالا مازندرانی
کوکوی باقالا مازندرانی یک نوع کوکوی خوش‌طعم و مغذی و غذای متنوع است.

دستور پخت کوکوی باقالا

پوست اول و دوم باقلا را بگیرید و در دستگاه غذاساز میکس کنید. فلفل دلمه‌ای را خرد کنید. سبزی‌ها را ساطوری کنید و با فلفل دلمه‌ای نمک و فلفل، پوره باقلا مازندرانی و سیر رنده‌شده و تخم‌مرغ مخلوط کنید. مایه به‌دست آمده را به سبک کوکوهای دیگر در ماهیتابه سرخ کنید.😋🥰

بازم بخونین:  طرز تهیه هلیم (حلیم) گندم عسلی گیاهی بدون گوشت

خواص باقالا

باقالا در کاهش فشار خون موثر است. خطر بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد. باقالا یا همان باقالی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند که در برابر مریضی‌ها ما را مصون می‌کند. اندام‌های حرکتی را تقویت می‌کند و با داشتن منابع زیاد منگنز باعث افزایش حجم استخوان‌ها و کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان می‌شود.

بازم بخونین:  طرز تهیه غذای گیاهی قارچ شکم پر

همچنین فولیک اسید زیاد این میوه می‌تواند مانع از ابتلای اختلالات مادرزادی شود. برای مطالعه کامل خواص باقالا می‌توانید مقاله‌ای را با همین نام از اینجا مطالعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *