طرز تهیه کوفته😍😋

کوفته

کوفته یکی از خوش‌مزه‌ترین غذاهای خطه ایران است. انواع مختلف آن در مناطق مختلف طبخ می‌شود. یکی از معروف‌ترین انواع آن کوفته تبریزی است. گرچه ممکن است پخت آن از طاقت و حوصله زنان امروزی بیرون باشد ولی به‌جان خریدن این سختی و زحمت نشان از اهمیت شما به تنوع غذایی و حفظ گرمای کانون خانواده دارد و درخور تقدیر است.

بازم بخونین:  طرز تهیه خورشت ترش تره گیلانی؛ یک غذای گیاهی متفاوت

مواد لازم پخت کوفته

  • نیم کیلو گوشت چرخ کرده بدون چربی
  • ۲ قاشق پیاز داغ
  • ۵۰ گرم پیاز رنده‌شده
  • ۱ پیمانه لپه
  • نصف پیمانه برنج
  • ۳۰۰ گرم سبزی (مرزه، چهار شاخه شوید، چهار شاخه برگ پیازچه و ۴ عدد تره)
  • ۳ عدد سیب‌زمینی متوسط
  • ۳ عدد تخم‌مرغ
  • ۱۰۰ گرم کره
  • ۲ قاشق زعفران
  • به مقدار کافی نمک و فلفل
بازم بخونین:  طرز تهیه آش شله قلمکار بدون نخود
کوفته تبریزی
یکی از محبوب‌ترین انواع کوفته، کوفته تبریزی است.

دستور پخت کوفته

سبزی ها را خرد کرده و بشویید. لپه و برنج را جداگانه از ۴ ساعت قبل خیس کنید و بپزید. سپس گوشت چرخ‌کرده بدون چربی را دوباره چرخ کنید و با پیاز رنده شده و نصف برنج پخته و نصف سبزی‌های آماده شده و نمک و فلفل خوب ورز دهید و به‌صورت کوفته‌های کوچک در بیاورید.

پیاز داغ را با لپه و برنج و کره، نمک، سبزی و زعفران را در قابلمه ریخته و با نیم لیتر آب بجوشانید. کوفته‌ها را به آرامی داخل قابلمه بیندازید. سیب‌زمینی و تخم‌مرغ را هم اضافه کنید و بگذارید به آرامی بپزند.

بازم بخونین:  طرز تهیه تاس کباب

نکته: شما می‌توانید داخل کوفته را با مواد دلخواه مثل یک عدد تخم‌مرغ پخته، آلبالو، خشکه، قیسی، گردو و… پر کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *