طرز تهیه کروکت گوشت😋😋😋

کروکت گوشت

اگر دوست دارید یک غذا یا به عبارت‌ درست‌تر یک پیش‌غذای ساده و خوشمزه را تهیه کنید و در دورهمی‌ها و گردش‌های‌تان همراه خانواده و دوستان بخورید ما به شما کروکت گوشت را پیشنهاد می‌دهیم. کروکت در اصل یک غذای فرانسوی است ولی امروز در همه جای دنیا سرو می‌شود. پخت کروکت با گوشت مرغ هم امکان‌پذیر است.

بازم بخونین:  طرز تهیه عدس پلو؛ یک غذا یک دنیا خاطره

مواد لازم برای پخت کروکت گوشت

  • ۳۵۰ گرم گوشت چرخ‌کرده گوسفند
  • دو لیوان نان خشک الک شده
  • نیم لیوان برنج آب‌پزشده
  • یک عدد پیاز متوسط
  • سه تا چهار عدد تخم مرغ
  • نیم لیوان سس سفید
  • ۲۰۰ گرم روغن برای سرخ کردن
  • نمک و فلفل به اندازه لازم

دستور پخت کروکت گوشت

برنج را در قابلمه می‌ریزیم و می‌گذاریم چند دقیقه بجوشد تا نیم‌پز شود. گوشت را با پیاز رنده‌شده و برنج نیم‌پز و یک عدد تخم‌مرغ، کمی نمک و فلفل و یک لیوان سس سفید خوب مخلوط می‌کنیم و در جای خنک می گذاریم تا یک ساعت بماند.

کروکت گوشت غذای فرانسوی است
کروکت گوشت در اصل یک غذای فرانسوی است و بیشتر برای دورهمی‌ها و پیکت‌نیک‌ها مناسب است.

بعد از این مدت مایع را به قطر انگشت دست لوله می‌کنیم و آن را در آرد می‌غلتانیم و در سه عدد تخم‌مرغ که خوب هم‌زده شده فرو می‌بریم.

بازم بخونین:  طرز تهیه لازانیا ایتالیایی

بعد در روغنی که کامل داغ است می‌اندازیم تا پشت و روی آن سرخ شود. وقتی به همین ترتیب مایه تمام شد کف یک دیس چینی را دستمال کاغذی می‌اندازیم و کروکت‌ها را روی آن می‌چینیم و اطرافش را با تربچه و پیازچه و چند برگ جعفری تزئین می‌کنیم. 

برخی از آرد سوخاری هم دور آن استفاده می‌کنند تا طعم متفاوت و کتلت مانندی به خود بگیرد. این غذا برای پیک‌نیک و دورهمی در باغ و گشت‌وگذار مناسب است. پس با خنده و شادی سرو کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه خورشت ترش تره گیلانی؛ یک غذای گیاهی متفاوت

کلمات مرتبط با طرز تهیه کروکت گوشت

کروکت گوشت، کراکت گوشت، دیس چینی، طرز تهیه شاتو بریان، کروکت برنج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *