طرز تهیه کباب میگو؛ یک کباب دریایی که دنبالش بودید

کباب میگو با سیخ چوبی

اگر هم عاشق غذاهای دریایی هستید و هم عاشق کباب بهترین توصیه مجله آشپزی پخت خونه به شما کباب میگو است. این غذای عالی ساده تهیه می‌شود و مملو از خاصیت و لذیذ است. پس حتماً خود و خانواده یا دوستان‌تان را به این ضیافت دل‌انگیز در خانه یا طبیعت مهمان کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه آبگوشت گیاهی با غوره
کباب میگو در ظرف
کباب میگو را می‌توانید به‌عنوان یک غذای رژیمی در نظر بگیرید

مواد لازم برای تهیه کباب میگو

  • میگو پوست گرفته و تمیز  ۵۰۰ گرم
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو
  • ۳ عدد پیاز متوسط ریز شده
  • نمک و فلفل به میزان لازم
میگوهای سیخ کشیده شده و آماده کباب شدن
بهتر است از سیخ‌های چوبی برای کباب میگو استفاده کنید

طرز تهیه کباب میگو

  1. میگو را به مدت ۵ ساعت در مخلوط روغن و نمک و پیاز و فلفل بخوابانید و در ۲۰ دقیقه آخر، آبلیمو را به مخلوط اضافه کنید تا میگوها مزه گرفته و ترد شوند.
  2. سپس آنها را به سیخ کشیده روی آتش ملایم کباب کنید و هر چند دقیقه روی آن روغن زیتون بدهید تا خشک نشود.
بازم بخونین:  طرز تهیه سوشی ژاپنی؛ یک غذای لاکچری به همراه عکس تزئین سوشی

مواظب باشید که کباب رو نسوزانید برای این کار سیخ‌ها را سریع بگردانید. کباب میگو را می‌توانید با ماست چکیده با موسیر و یا با ترشی نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *