طرز تهیه کباب میگو؛ یک کباب دریایی که دنبالش بودید

کباب میگو با سیخ چوبی

اگر هم عاشق غذاهای دریایی هستید و هم عاشق کباب بهترین توصیه مجله آشپزی پخت خونه به شما کباب میگو است. این غذای عالی ساده تهیه می‌شود و مملو از خاصیت و لذیذ است. پس حتماً خود و خانواده یا دوستان‌تان را به این ضیافت دل‌انگیز در خانه یا طبیعت مهمان کنید.

بازم بخونین:  طرز تهیه کیش (Quiche) غذای فرانسوی معروف
کباب میگو در ظرف
کباب میگو را می‌توانید به‌عنوان یک غذای رژیمی در نظر بگیرید

مواد لازم برای تهیه کباب میگو

  • میگو پوست گرفته و تمیز  ۵۰۰ گرم
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو
  • ۳ عدد پیاز متوسط ریز شده
  • نمک و فلفل به میزان لازم
میگوهای سیخ کشیده شده و آماده کباب شدن
بهتر است از سیخ‌های چوبی برای کباب میگو استفاده کنید

طرز تهیه کباب میگو

  1. میگو را به مدت ۵ ساعت در مخلوط روغن و نمک و پیاز و فلفل بخوابانید و در ۲۰ دقیقه آخر، آبلیمو را به مخلوط اضافه کنید تا میگوها مزه گرفته و ترد شوند.
  2. سپس آنها را به سیخ کشیده روی آتش ملایم کباب کنید و هر چند دقیقه روی آن روغن زیتون بدهید تا خشک نشود.
بازم بخونین:  طرز تهیه لازانیا گیاهی با قارچ و اسفناج؛ یک لازانیا رژیمی و متفاوت

مواظب باشید که کباب رو نسوزانید برای این کار سیخ‌ها را سریع بگردانید. کباب میگو را می‌توانید با ماست چکیده با موسیر و یا با ترشی نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *