طرز تهیه کباب بلدرچین در فر یک شام مجلسی و لاکچری

کباب بلدرچین

کباب بلدرچین یک غذای خوشمزه و مجلسی است که به آسانی می‌توان آن را تهیه کرد. همه ‌می‌دانیم که مواد غذایی بلدرچین بسیار بیشتر از همتای دیگر خود مرغ است. بسیار بهتر است که برای کاهش کلسترول و چربی‌های مضر به جای استفاده از گوشت قرمز از گوشت‌های بی‌خطر دیگری مانند گوشت بلدرچین استفاده کنیم.

مجله آشپزی پخت خونه قصد دارد برای شما یک شام مجلل و مجلسی در مهمانی یا بین خانواده به یادگدار بگذارد. شما می‌توانید انواع کباب‌ها را از این قسمت مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه کباب بلدرچین

  • ۴ عدد بلدرچین
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ حبه سیر خرد شده
  • ۱ قاشق چایخوری آویشن خشک
  • ۱ قاشق چایخوری رزماری خشک
  • نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
بازم بخونین:  طرز تهیه کباب برگ کبابی که نمی‌شود از آن گذشت

دستور تهیه کباب بلدرچین

اگر وقت دارید با مرینت کردن بلدرچین‌ها می‌توانید طعم بهتری به آن اضافه کنید.

بلدرچین کباب شده و تزیین شده در ظرف
شما می‌توانید از مواد مختلفی برای دورچین کباب بلدرچین استفاده کنید

ابتدا بلدرچین‌ها را با کمی نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید. سیر خرد شده، آویشن خشک و رزماری خشک (یا سبزی تازه در صورت تمایل) را به آنها اضافه کنید. تمام مواد مرینت را در یک کاسه مخلوط کنید. بلدرچین‌ها را در یک کیسه پلاستیکی یا ظرف کم عمق قرار دهید و مرینت را روی آن‌ها بریزید. کیسه را ببندید یا روی ظرف را بپوشانید و حداقل ۱ ساعت یا ترجیحاً یک شب در یخچال قرار دهید.

بازم بخونین:  طرز تهیه شامی🥰😋🥔

فر را از قبل با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی‌گراد) گرم کنید.

بلدرچین‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و از مرینت خارج کنید.

روغن زیتون را در یک ماهیتابه نسوز روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. بلدرچین‌ها را اضافه کنید و روی آن نصف لیوان آب بریزید. سپس حدود ۴ تا ۵ دقیقه از هر طرف یا تا زمانی که کمی قهوه‌ای شوند تفت دهید.

بلدرچین‌ها را در فر مثل جوجه به سیخ‌های جوجه‌گردان وصل می‌کنیم و بلدرچین‌ها را برای حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کباب کنید. زمانی که فر به دمای داخلی ۱۶۰ درجه فارنهایت (۷۱ درجه سانتی‌گراد) برسد و وقتی بلدرچین‌ها سوراخ می‌شوند، آب آن گرفته شود. در حین تفت دادن، کره را هر از گاهی به بلدرچین‌ها بمالید. صبر کنید تا کباب‌ها کاملاً پخته و برشته شوند.

بازم بخونین:  طرز تهیه کباب فنلاندی از سری غذاهای بین المللی

بلدرچین‌ها را از فر خارج کرده و قبل از سرو چند دقیقه استراحت دهید.

کباب بلدرچین را می‌توان با انواع مخلفاتی مانند سبزیجات سوخاری، پوره سیب‌زمینی یا سالاد ساده سرو کرد.

میزان کالری کباب بلدرچین

به عنوان یک تخمین تقریبی، اگر از بلدرچین کامل با استخوان و پوست استفاده می‌کنید، ممکن است کمی کالری بیشتری داشته باشد، حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ کالری برای کل یک بلدرچین می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *